≫ 

Suma o slavlju "u lice" Delijama: Bili su bliži, nisam mogao da trčim 100 metara do naših navijača

Partizanov heroj sa derbija kaže da nije bilo ničega provokativnog u slavlju gola

  • 29

Sejduba Suma je, ipak, Partizanovo veliko pojačanje!

Kada se jednog dana bude podvlačila crta o učinku Gvinejca, gol u derbiju, još jedan za njega, definitivno će biti tas koji će prevagnuti da utisak o njegovim igrama u Partizanu bude pozitivan.

Pamtiće Gvinejac dugo ulazak u igru, loptu koju je osvojio u zoni šuta i majstorski pogodak za delirijum Grobara.

- Rekao sam sebi, ovog puta će biti druga priča. Želim da kažem hvala Ilievu, on je čovek koji me je doveo i verovao u mene i pre dve godine kad sam došao u Partizan. Ja mu sada vraćam mojim igrama u veoma važninim utakmicama za Partizan. U ovakvim utakmicama najvažnija je koncentracija i ko će imati bolju koncentraciju taj tim će pobediti. Kada sam bio na klupi, znao sam šta treba da radim kada budem ušao. Tako da, veoma sam srećan što me ekipa podržava i znaju koliko mogu.

Zbog čega si provocirao navijače Crvene zvezde?

- Nisam provocirao, samo sam slavio gol, za mene je to bilo normalno. Kad je derbi, kada date gol nećete stajati kao kip, slavićete kako inače slavite. Nije to bila provokacija.

Ali okrenuo si se ka njima (navijačima Zvezde)?

- Da, zato što sam postigao gol na njihovoj strani. Da sam postigao gol kod naših navijača, tamo bih slavio. Šta je trebalo da radim - da trčim 100 metara do naših navijača.

Koliko je tebi lično važna pobeda?

- Veoma, veoma važna, jer smo uzeli tri boda, sad je razlika samo jedan bod, i ova pobeda je veoma važna za nas i za naše navijače. I za mene lično, mislim da je sjajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    22. septembar 2019 | 22:30

    Bravo Sejduba! Prelep gol.Šteta što Borjan nije stigao da ga letom u prazno ulepša. Na našem stadionu pogodak možeš da proslavljaš gde god želiš.

  • Navijac

    22. septembar 2019 | 23:05

    Navijac sam Zvezde,ali mi bas drago zbog Sume.Jbt toliko su lika spustali i prozivali da je najveci i najskuplji promasaj i nula od igraca.A evo sada Suma ispade Heroj Utakmice.A sta je sa nasim propalim fudbalskim Gastarbajterima,koji su propali u Evropi,a onda se vrate i pricaju o ljubavi prema maticnom klub!?Isto tako kostaju klub ako ne i vise a na terenu ne pokazuju nista.A i nasa liga je teska liga za igranje,pogotovo sto dosta igraca igra na pozicijama koje nisu njihove pozicije,pa onda igraj ako imas sa kim i ako znas kako.A o kvalitetu igraca ne treba mnogo diskutovati.Steta za Zvezdu,ali bravo za Partizan Bravo za Sumu,nije on ni toliko los kakvi su ovi ostali,uopste sto se tice nase lige.Nadam se da ce moja Zvezda izvuci pouku iz ovog derbija,i malo ozbiljnije poceti da igra,i uvedeti koliko smo mali i ako smo veliki...

  • 😂

    22. septembar 2019 | 23:23

    Hahahaha Suma vragolane jedan, ala si mu ga zavuko 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA