Znali smo da smo bolji od njih, sad smo i dokazali: Miletića na derbiju iznenadila samo jedna stvar

Ubedljiva igra crno-belih u odbrani, olakšala je posao i napadu

  • 35
Foto: Telegraf.rs

Defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić veruje da je njegov tim potpuno taktički nadgrao Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju, mada priznaje da ga je iznenadila formacija crveno-belih.

Partizan je u Humskoj slavio 2:0 golovima Sume i Tošića u 83. i 93. minutu, a Miletić i saigrači su ispravili neke od grešaka iz prethodnih mečeva.

- Koliko su nas kritikovali posle AZ Alkmara, mene i neke igrače, pokušali smo da ispravimo greške koje smo imali u prošloj utakmici i mislim da smo zasluženo pobedili i u svakom segmentu igre bili bolji. Znali smo da imamo dobar tim, da možemo da se nosimo sa njima i da smo bolji, ali smo to pokazali na terenu i eto pobeda 2:0 - rekao je Miletić posle utakmice.

Partizan se prilagodio taktici sa pet defanzivnijih igrača Zvezde pošto su uz Degeneka, Milunovića i Pankova, kao defanzivci bili tu i Marko Gobeljić i Santana Žander.

- Iskreno nisam očekivao, zato što nisam znao da će da igraju, kako to da nazovem 3-5-2 ili 5-3-2 nebitno. Možda su nas malo iznenadili ali smo pre svega gledali nas i ne znam šta bih mogao da kažem sem da smo ih nadigrali, iako su promenili formaciju - dodao je Miletić, koji je zajedno sa Bojanom Ostojićem, ali i ostalima dobro zatvorio Marka Marina, glavnog kreatora igre Zvezde.

- Dobro, ne bih samo to izdvajao. Mislim da je cela ekipa odradila sve što je Savo tražio, ne mogu da se setim da su imali i neki šut na gol, svih 90 minuta smo bili bolji - kaže Miletić.

Na pitanje da li se bojao da će slavlje Sejdube Sume pred navijačima Crvene zvezde stvoriti tenzije veće nego što bi trebalo, Miletić kaže da je i on reagovao instinktivno u nekim momentima.

- Znate šta sve nosi derbi, ja sam se možda malo u nekim situacijama poneo da zaštitim svog igrača, ali to je sve u žaru borbe i mislim da bi se svako tako poneo, pogotovo kad postignete gol na derbiju, smatram da nema šta niko da mu zameri - zaključio je Miletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajišnik Knin

    22. septembar 2019 | 23:39

    To nikog u Evropi ne zanima! Voleo bih da Crvena zvezda i Partizan budu uspešni u Evropi, da prezime daj Bože. I ako sam navijač Crvene Zvezde nikada u životu ne bih navijao protiv Partizana u ligi Evrope. Odvratno je kad vidim kako navijači Partizana navijaju protiv Zvezde u ligi šampiona ali isto tako odvratno je kad Zvezdini navijači navijaju protiv Partizana u ligi Evrope! Budimo patrioti a ne ljubomorni idioti jer za srpski fudbal je dobro da Zvezda i Partizan budu uspešni u Evropi.

  • Dreka

    22. septembar 2019 | 23:23

    Kao delija vam priznajem da ste ovaj derbi bili daleko bolji od nas Ali smekeru na kraju se vidi ko je najbolji😉😉 Tako da je bolje da cutis Mozete da pricate kako mi krademo... Ali mi igramo LŠ Pariramo Bayernu 80 minuta Dok vi sa igracem manje ne mozete da dobijete AZ No pak zeljko pantic ce sad naci nesto i da prica vrv kako je AZ bolji tim od Bayerna Pozdrav

  • derbi

    22. septembar 2019 | 23:31

    Derbi nikad nije sampiona odlucivao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA