≫ 

Sin legendarnog Tirama doneo preokret Menhengladbahu u derbiju: Trebalo mu je samo sedam minuta

Markus je postao junak Borusije

  • 0
Markus Tiram i matija Nastasić, Mehengladbah - Šalke Foto: Guliver/Getty Images/Maja Hitij

Nakon šokantnog poraza u Ligi Evrope od Volfzbergera kod kuće, fudbaleri Menhengladbaha su dočekali Fortunu Dizeldorf u lokalnom derbiju u Bundes ligi, ni tu nisu ''cvetale ruže'' Borusiji sve dok u igru nije ušao Markus Tiram.

Malo je falilo da Menhengladbah u samo nekoliko dana neprijatno iznenadi svoje pristalice. Nakon poraza od 0:4 na svom terenu u Evropi, i u Bundes ligi su odigrali loše.

Gubili su 0:1 u lokalnom derbiju protiv Fortune, navijači su već počeli da napuštaju stadion jer je njihov tim igrao loše, a onda u 67. minutu Marko Roze u igru ubacuje ovoletošnje pojačanje Markusa Tirama, sin legendarnog francuskog defanzivca Lilijana.

Mladom napadaču je trebalo svega sedam minuta da postigne gol za izjednačenje, a onda i tri minute pre kraja regularnih 90 da svojoj ekipi donese potpuni preokret.

Važan trijumf Borusije koja se ipak trgnula malo nakon šokantnog poraza u Ligi Evrope, ali i jako važna pobeda u Bundes ligi koja ih vraća u vrh tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA