≫ 

Ako se ne drogiraš, igraš! Ako se drogiraš ispadaš: Bosanski trener pred "derbi" motivisao igrače

I pored energičnog govora, njegov tim nije uspeo da pobedi

  • 2
Alija Braco Hadžiosmanović Printscreen: Facebook/Alija Braco Hadžiosmanović

Bosanskohercegovački trener Alija Braco Hadžiosmanović, sada trener Vrbanjuše, pre derbija protiv Vratnika imao je govor o kojem se priča u regionu.

Naime, njegovi "govori" inače su poznati u Bosni i Hercegovini, a svoju reputaciju "oratora" potvrdio je i na susretu u okviru Prve lige Kantona Sarajeva koji je na kraju završen bez golova.

Tako je pre samog meča u svlačionici proveravao sprmeu fudbalera sklekovima, ali i brojnim pitanjima koja su se odnosila na konzumiranje droga.

- Ako si se skinuo sa droge igraćeš, ako se nisi skinuo nećeš igrat'. Lezi ovde da vidim... napravi pet sklekova... ajde brže - "motivisao" je Alija Braco Hadžiosmanović, trener u bosanskom niželigašu svog fudbalera.

Zanimljivo, njegov tim nije pobedio, ali je trener posle meča ipak bio zadovoljan. Objasnio je da se fudbaler ne drogira, ali da njegov video ima preko 100.000 pregleda.

- Robert je divan dečko i nema veze sa drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu.A video ima 102.000 pregleda - napisao je na društvenim mrežama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA