≫ 

"Kao da su svi iz Laze pobegli": Haos u loži košarkaša Partizana, Tomas ismevao Delije zbog baklji

Loža Partizana "eksplodirala" posle golova, Trinkijeri oduševljen pobedom

  • 14

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u 161. Večitom derbiju sa 2:0, a golovi Sume i Tošića posebno su obradovali košarkašku sekciju crno-belih. 

Naime, utakmicu večitih rivala iz lože su pratili košarkaši Partizana, među kojima su bili i strani igrači Markus Pejdž i Rašon Tomas, koji svojim ponašanjem i igrom već privlači veliku pažnu navijača i koji je pre nekoliko meseci privođen u Americi zbog droge.

Zanimljivo, posle prvog gola koji je postigao Sejduba Suma, usledila je totalna ludnica među košarkašima. Tomas, koji je tokom derbija, oduševljen atmosferom sve snimao i kačio na društvene mreže, okrenuo je kameru prvo ka Markusu Pejdžu, koji je vrištao od sreće, a onda i ka sebi.

Naravno, face koje pravi i "izbačen jezik" nisu izostali, kao ni pokazivanje na grb kluba za koji igra, što možete videti u videu na početku teksta.

Takođe, tokom meča sa velikom pažnjom pratio je i bakljadu, kao i momente u kojima se navijači gađaju. Komentarima "slabo je to" pratio je Delije i njihovo divljanje.

Rezultatom i pobedom bio je oduševljen i trener Partizana Andrea Trinkijeri koji je na svoj Tviter profil, uz komentar "neprocenjljivo", prikazao dešavanja sa stadiona u humskoj iz ugla svog košarkaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    23. septembar 2019 | 10:15

    Cemu vredjanje? Ljudi se samo raduju golovima svog sadašnjeg kluba..

  • Hahaa

    23. septembar 2019 | 11:23

    Pa i Laza je institucija,za razliku od tamo nekog"evropskog kluba".NO PENAL-NO GOAL😂😂

  • Poručnik Mare Zemun

    23. septembar 2019 | 11:47

    Cirkuzanti iz JSD iz ZG!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA