≫ 

Ronaldo nije podneo da gleda Mesija kao najboljeg na svetu: Iz kreveta poslao šifrovanu poruku!

Nije se Portugalac udostojio da prisustvuje ceremoniji dodele FIFA nagrada, gde je izabran u najboljih 11

  • 17
Kristijano Ronaldo Foto: Instagram.com/cristiano

Kristijano Ronaldo se jedini nije pojavio na dodeli FIFA nagrada za najboljeg igrača sveta. Ostalo je upražnjeno 11. mesto na velikom podijumu kada je proglašen tim godine po Svetskoj kući fudbala.

Ovo i nije veliko iznenađenje, jer se Ronaldo uglavnom ni ne pojavljuje kada ne dobije nikakvu nagradu.

Barselona ove sezone u gostima ne može da se sastavi, ali je zato kod kuće u dva meča dala čak 10 golova. Večeras (21.00) joj dolazi Viljareal, a kvota na 1&4+ je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Viljareal

Da li je sada imao dojavu da će ona završiti u rukama njegovog najvećeg rivala - Mesija, pa se zato nije pojavio, ostaje nam da nagađamo. Sumnja da je to razlog dodatno se pojačava, jer je Ronaldo nedavno ipak prisustvovao  dodeli nagrada za najbolje u Ligi šampiona prošle godine, gde je takođe ostao praznih ruku, ali je tada nagrada otišla u ruke Virdžila van Dajka.

FIFA the best, dodela nagrada Svi su tu, samo Ronalda nema; Foto: AP/Tanjug

Ronaldo se sada u vreme dodele nagrada javio iz svog doma, gde je sa kauča poslao poruku, koja može da se protumači i kao skrivena poruka u kojoj je izraženo nezadovoljstvo.

- Strpljenje i upornost su dve karakteristike koje razlikuju profesionalca od ametera. Sve što je danas veliko, počelo je kao malo. Možete da radite sve, ali radite  sve što možete da ostvarite svoje snove. I imajte na umu da posle noći uvek dođe zora - poručio je Ronaldo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Podsetimo, tim godine čine: Alison Beker, Virdžil Van Dajk, Serhio Ramos, Marselo, Matijs De Liht, Frenki De Jong, Luka Modrić, Eden Azar, Leo Mesi, Kristijano Ronaldo i Kilijan Embape.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kulio

    24. septembar 2019 | 08:05

    Decko je iskompleksiran do krajnjih granica . Zq mene nikada i nece biti naj bolji na svetu, jer jednostavno nije naučio onu bitniju lekciju od fudbalera , a to je da bude čovek.

  • Ja...RS

    24. septembar 2019 | 08:39

    Narcis.

  • Tadija

    24. septembar 2019 | 07:59

    Modrić i Ramos ??! 🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA