Završen golmanski rat u Nemačkoj: Ter Štegen pobedio Nojera za mesto na golu!

Lev ''smiruje strasti''

  • 2

Medijsko prepucavanje koje traje već nekoliko nedelja između nemačkih golmana Marka Andrea ter Štegena i Manuera Nojera o tome ko zaslužuje da bude broj jedan u reprezentaciji, dobila je izgleda svoj epilog. Nezadovoljni prvotimac Barselone dobiće priliku na narednim mečevima.

Ter Štegen se požalio nakon prethodnih utakmica reprezentacije da je očekivao da će braniti makar na jednoj utakmici. Iako je redovan član "Pancera", u zadnjih sedam godinabranio je na svega 22 utakmice.

Prvi golman Nojer je to shvatio kao udar na njega, pa je rekao da se takvim izjavama narušava atmosfera u ekipi, a na kraju se oglasio i predsednik Bajerna rekavši da se vodi medijska hajka protiv njihovog golmana i da se zna ko je najbolji u Nemačkoj.

Sve to je pratio i selektor Joakim Lev koji je, kako prenosi nemački Kiker, rešio da smiri strasti tako što će dati šansu golmanu Barselone u naredne dve utakmice.

U sledećem reprezentativnom okupljanju Pancere očekuju mečevi protiv Argentine 9. oktobra kod kuće i protiv Estonije u gostima 13. oktobra.

Kako je Inter krenuo s Konteom u Seriji A, Juve će morati da se potrudi oko nove titule više nego ikad. Večeras (21.00) gostuje Breši, a kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Breša - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA