≫ 

Da li je Savin mali špijunirao tatin Partizan? Javor ima jakog aduta za meč sa "najboljim u Srbiji"

Spremni su Ivanjičani da pruže jak otpor favorizovanom rivalu

  • 11

Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Javora iz Ivanjice u sredu dočekuju Partizan (sreda, 17) sa željom da iznenade velikog rivala o kome je samo u superlativu pričao bivši igrač crno-belih, sada u stručnom štabu Ivajičana Milovan Milović.

Nekadašnji štoper je desna ruka trenera Javora Igora Bondžulića i neko ko najbolje zna kako "stvari stoje u Humskoj"...

- Očekuje nas teška i zahtevna utakmice. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom. On se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija. Za ovakve utakmice nije potrebna posebna motivacija, mečevi protiv velikog kluba za svakog igrača predstavljaju izazov. Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i skreće pažnja na sebe. Spremićemo se maksimalno, motivisano. Što se sastava tiče, osim Kuveljića koji je suspendovan svi igrači su spremni. Svim silama i snagom idemo na teren. Koliko budemo zaslužili toliko ćemo i dobiti - rekao je Milović, prenosi klupski sajt Ivanjičana.

UROS DJURDJEVIC

Milović iz vremena dok je nosio dres Javora Foto: MN Press

Medije je interesovalo da li će možda Nikola Milošević dobiti priliku da debituje protiv ekipe koju sa klupe predvodi njegov otac.

- Nikola je momak koji je došao kod nas pred sam kraj priprema. Možda dobije šansu. Ozbiljno se spremamo, gledali smo utakmice Partizana. Vidi se da rade sjajan posao i pripremaju svaku utakmicu jako ozbiljno. Ceo stručni štab oko Miloševića čine ljudi iz struke i siguran sam da nas neće potceniti. Da li će i ko debitovati, šef će odlučiti.

Javor se ne predaje unapred i želi da osvoji nove bodove.

- Izlazimo sa najjačim mogućim timom, trebaju nam bodovi. Ne garantujem da ćemo ih osvojiti, ali sigurno se nećemo predati.

IGOR BONDZULIC

Trener Javora Igor Bondžulić i asistent Miovan Milović Foto: MN Press

Golman Đorđe Lazović je branio dobro na prethodnih nekoliko utakmica. Ističe da bi želeo da nastavi u istom ritmu i protiv Partizana, ali ne skriva da poštuje svoj nekadašnji klub.

- Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali. Kod kuće smo ostvarili pozitivne rezultate, nismo izgubili i želimo da nastavimo u tom ritmu. Postoji pozitivna trema, ali i dodatna motivacija da protiv takvog protivnika pokažem šta znam i nastavim sa kontinuitetom dobrih igara, kako bih pomogao timu da ostvarimo željeni rezultat.

Apostrofirao je atmosferu u ekipi...

- Atmosfera u ekipi je odlična, pripremamo se jako dobro i nadam se da ćemo, što se kaže, ostaviti srce na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    24. septembar 2019 | 20:13

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Sa najboljim u Srbiji😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Drmr

    25. septembar 2019 | 01:15

    Nemam nista protiv decka, ali ovaj ne liči na fudbalera, pa on jedva hoda... On ne koraca kao fudbaler.... Deluje kao neki programer koji je zalutao tu... Izvinite ako sam nekog uvredio, nista licno!

  • Nesa CZ

    24. septembar 2019 | 23:31

    Partizan najbolji... Pa vi ste cirkus 🤡 🤡 🤡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA