≫ 

Svega je bilo u Kataloniji: Golčina Artura i povreda Mesija uz dramu do tri boda sa Viljarealom

Šampion Španije blistao samo prvih dvadeset minuta

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/Ap

Barselona nije imala kud posle blamaže sa Granadom (0:2) u prethodnoj rundi, pobeda portiv Viljareala nametala se kao imperativ, a do nje je Valverdeov tim došao još u prvom poluvremenu - 2:1!

Pogađali su Antoan Grizman još u 6. minutu i Artur u 15, i to u stilu najvećih majstora - pogodio je Brazilac rašlje gola "Žute podmornice" sa dvadesetak metara, nije bilo spasa po goste u toj situaciji.

Ipak, sem furioznog starta, sve drugo je za zaborav od Barselone. Čak je i pobeda dovedena u pitanje pošto je prekaljeni Santi Kasorla krajem poluvremena efektno pogodio za 2:1, za nadu gostiju na "Nou Kampu".

Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/Ap

Briga za Valverdea i Katalonce je i povreda Lionela Mesija, još jedna za njega, zbog koje je već na poluvremenu morao van igre, a Dembele ga zamenio u nastavku igre.

Mišić je u pitanju, a vreme će pokazati da li je u pitanju ozbiljnija povreda koja bi mađioničara iz Rozarija udaljila na duži period od terena.

Nastavak meča doneo je terensku inicijativu Barse, očekivano je domaći sastav diktirao igru i tempo, vladao situcijom, ali nije bilo gol što je unervozilo navijače. Viljareal, istina, nije delovao kadar da priredi iznenađenje, igralo se na njegovoj polovini gotovo sve vreme, pa su bodovi ostali u rukama prvaka Španije, ali ne i utisak o dominaciji kakva se očekuje od Barse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA