≫ 

Tadić "strelac" i kad ne igra - i to je moguće! Još je i klupski rekord oborio...

Srpskom fudbaleru priznat gol posle deset dana

  • 1

Srpskom fudbaleru Dušanu Tadiću u utorak je pripisan gol koji je postigao pre tačno deset dana, u pitanju je meč sa Herenevenom završen pobedom Ajaksa 4:1, uz "sporan" pogodak našeg igrača.

Bio je to jedan od najbizarnijih golova inače u tom kolu, svakako i ove sezone, a Tadić ga je postigao leđima s tim da FS Holandije tu "majstoriju" nije pripisao njemu, već igraču koji je izveo slobodan udarac i pogodio Srbina u "zidu" - Klas Jan Huntelaru.

Greška je, ipak, korigovana - Tadiću je na kraju pripisan gol.

Procenjeno je da je srpski fudbaler svojom reakcijom dovoljno promenio pravac lopti nakon udarca Huntelara, te da je stoga imalo smisla da se njegovo ime u toj situaciji upiše u rubriku "strelci".

Priznavanje gola Tadiću znači i to da je postao Ajaksov rekorder, jer je postizao golove na 12 uzastopnih mečeva kod kuće!

Tadić je po ovom učinku dosad bio u egalu sa Jarijem Litmanenom koji je bio strelac na 11 uzastopnih utakmica u Amsterdamu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA