≫ 

Majstorija bivšeg Zvezdinog klinca u Holandiji: Fintirao golmana, pa "probušio mrežu" za pobedu

Bomba od šuta

  • 2
IVAN ILIC, LUKA ADZIC Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije podelio je pravu majstoriju nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Ivana Ilića, koji je u sklopu transfera zajedno sa bratom Lukom otišao u Mančester Siti pretprošle godine.

Mlađi od dva brata igra za Bredu i prethodnog vikenda je golom doneo pobedu svom timu u holandskoj drugoj ligi u pobedi nad Ekselziorom 2:1.

Ilić je primio od saigrača loptu na petercu sa desne strane, golman Alesandro Damen mu je zatvorio ugao i Ilić je povukao loptu ka krilu, pa se okrenuo i raspalio po njoj i "ubio pauka" u 61. minutu meča.

Breda je u tom trenutku povela sa 1:0, pošto je nakon toga Elijas Mar Omarson izjednačio u 76. minutu na 1:1, a Van Hojdonk je u 87. doneo pobedu Bredi. Tim Ivana Ilića je trenutno drugi u drugoj ligi Holandije sa 16 bodova iza Grafšapa koji ima bod više iz šest utakmica.

Na krilima velike pobede u večitom derbiju Partizan danas (17.00) igra protiv Javora u Ivanjici zaostali meč Superlige - kvota na dvojku je 1,35, a na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Partizan.

Nalazi se Zvezda u krizi, priznaju to i direktor Terzić i trener Milojević, i neće joj biti lako na gostovanju Voždovcu (19.00). Kvota na dvojku je 1,33, a na duplu šansu 1X 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Voždovac - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA