≫ 

Joveljić i Pavlović u društvu Feliksa i Sanča: Dvojica Srba među top 40 mladih fudbalera Evrope

Pavlović je naročito bljesnuo u drugom delu prošle sezone, Joveljić je i ranije bio jedan od kandidata

  • 7
Foto: MN Press

Srpski fudbaleri Strahinja Pavlović iz Partizana i Dejan Joveljić iz nemačkog Ajnhtrahta nominovani su među 40 kandidata u izboru lista Tutosport za nagradu "Zlatni dečak".

Za najboljeg mladog fudbalera Evrope Pavlović i Joveljić, koji je i prošle godine bio među 40, nalaze se u konkurenciji sa igračima poput Džejdona Sanča (Borusija Dortmund), Žoaa Feliksa (Atletiko Madrid) i drugih.

Prošlogodišnji pobednik je Matijs de Liht iz Juventusa, a tu su još bili i Moiz Ken (Everton), Rodrigo Goes (Real Madrid), Nikolo Zaniolo (Roma)...

U glasanju učestvuju novinari uglednih listova širom Evrope iz nemačkog Bilda, portugalske A Bole, francuskog L'Ekipa i Frans fudbala, španske Marke i Mundo Deportiva, švajcarski Blika, grčke Ta Nee, ruskog Sport Ekspresa, holandskog Telegrafa i britanskog Tajmsa.

Spomenuto priznanje su ranije dobijali asovi kao što su Lionel Mesi, Vejn Runi, Serhio Aguero, Pol Pogba, Rahim Sterling, Sesk Fabregas.

Inter igra sjajno u Seriji A, pao je i gradski rival Milan, a večeras (21.00) mu u goste stiže Lacio. Kvota na keca je vrlo lepa - 2,00, dok iznenađenje u vidu pobede Lacija nosi kvotu 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

Atletiko je malo usporio posle sjajnog starta u Primeri, poražen je od Sosijedada i igrao je kod kuće 0:0 sa Seltom. Zato na gostovanju Majorki (četiri kola bez pobede) ima obavezu da upiše tri boda, a dvojka nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Majorka - Atletiko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    25. septembar 2019 | 10:04

    Pavlovic da je neki igrac ne bi igrao u Partizanu vec bi otisao u neki jaci klub kao i Jovelja

  • Partizan

    25. septembar 2019 | 15:09

    Pa vidi se da su klassa i jedan i drugi. Jedan je preso u Ajntraht iz Franfurta a drugi je trebao u Lacio ali sledece god ima da ode i u bolji klub jer je Lacio placao samo 5,5 miliona.

  • Miki

    25. septembar 2019 | 11:38

    Smešno, katastrofalni su. Od one mlade generacije samo nam ostao mitrović, sergej i maksimović mada bi zvao i antonova, fejsala mulića, vanju, rajkovića, i mozda grujića mada on nema samopouzdanje u sebe. jović je smotan ko sajla za sada. šaponjiću dati šansu sa klupe da daje golove. živković propao jer nema normalnog menadžera. možda pankov i veljković. Staviti nekog padavičara ko krasić il marković tako da koralov daje golove iz slobodni udaraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA