≫ 

Poznato je kolika pauza čeka Mesija nakon nove povrede

Naredni meč u La Ligi Barsa sigurno bez najboljeg igrača

  • 0
Lionel Mesi, Barselona Foto: Tanjug/Ap

Samo što se oporavio od povrede Lionel Mesi će morati na novu pauzu, saopštili su doktori kluba. Verovatno će Barselona biti oslabljena za svog najboljeg igrača i za duel sa Interom u narednom kolu Lige šampiona.

Samo tri utakmice igrao je Mesi ove sezone. Prvo je u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund na terenu proveo 31 minut, da bi u naredna dva kola Primere igrao po poluvreme i usledila je nova povreda.

Nakon dva ulaska sa klupe, Argentinac je od Valverdea dobio "zeleno svetlo" da zaigra i više od jednog poluvremena, pa je započeo meč protiv Viljareala. Međutim, morao je da završi utakmicu nakon samo jednog poluvremena zbog nove povrede.

Klupski lekari su preneli da je stradao butni mišić, ali nisu želeli da preciziraju koliko će Barsa morati bez kapitena. Ipak, kako se radi o istegnuću, pauza ne bi trebalo da bude dugačka.

Sigurno je da za vikend neće igrati protiv Hetafea, a vrlo je moguće da će sa tribina gledati i duel protiv Intera u Ligi šampiona.

U dosadašnjoj karijeri Mesi nije bio sklon povredama, u sezonama iza nas je imao po 50 i više odigranih utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA