• 6

Ovo je lice koje niko neće u svlačionici: Ukrao skupoceni sat saigraču, a čekala ga je slava

Lamine Dijabi-Fadiga napravio glupost koja će ga koštati mnogo

  • 6

Potvrđeno je: Fudbalski klub Nica u svojim redovima ima lopova koji je sebi naneo veliku štetu, toliku da je svoju dalju karijeru doveo u pitanje. Jer, lopova, razume se, niko neće.

Reč je o 18-godišnjem Lamineu Diabi-Fadigi, momku koji obećava, junioru kluba sa Azurne obale, za koga se ispostavilo da je odgovoran za krađu skupocenog sata seniora Nice i danskog reprezentativca Kaspera Dolberga.

Dolberg je 16. septembra, nakon treninga, ustanovio da mu je iz svlačionice nestao sat vredan 70.000 evra, a kako klub nije želeo da sprovede internu istragu, Danac se obratio policiji.

Istraga je brzo dala rezultate...

Dolberg je došao je do šokantnog saznanja - sat mu je ukrao mlađi saigrač, pomenuti Diabi-Fadiga koji povremeno "uskače" među seniore i predstavlja(o) je svetlu budućnost kluba.

Kasper Dolberg Ajaks

Kasper Dolberg, fudbaler Nice kojem je saigrač ukrao sat Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Nica je odmah reagovala disciplinskim postupkom protiv tinejdžera, pozvan je i da svedoči pred klupskim starešinama nakon čega je pod suspenzijom, a vrlo verovatno je da ga uskoro čeka i "šut karta".

Diabi-Fadiga je već odigrao šest utakmica u francuskom prvenstvu, prošao je tri starosne kategorije francuske reprezentacije, jedan je od najmlađih debitanata u istoriji Nice sa 16 godina...

Sada je samo pitanje hoće li igde više dobiti šansu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 1111

    Ma shta zna 18 godishnjak shta su 70000€.

  • Njegos

    Upropastio karijeru samo zbog sata koji...pokazuje koliko je sati !!!

  • 🕸

    Da mu je maznuo ženu ne bi ga ni takli

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima