≫ 

Kristijano Ronaldo je drugi najgori izvođač prekida u istoriji Serije A!

Možda je jedan od najboljih igrača na svetu, ali mu prekidi ne idu u poslednje vreme

  • 4

Kada se prisetimo svih slobodnih udaraca koje je izveo i pogodio Kristijano Ronaldo, teško je poverovati da je on jedan od najgorih izvođača slobodnjaka u istoriji Serije A.

Zanimljivo je da Portugalac još uvek nije dao gol iz slobodnog udarca za Juventus, a za to je do sada imao godinu i nešto dana i ukupno 24 prilike.

Od 24 pokušaja, samo sedam puta je golman morao da reaguje i brani mu, dvaput je promašio gol, a čak 15 puta je pogađao u živi zid.

"Sport bible" javlja da je Portugalac vlasnik jednog od najgorih učinaka u istoriji italijanskog prvenstva (18 od 24 udarca imao u ligi), a uz Ronalda je igrač Frozinonea Kamiljo Cijano koji je 21 put promašio metu u Seriji A.

Ronaldo je u dresu Real Madrida za devet godina "staža" dao 30 golova iz slobodnih udaraca i tada mu je u proseku bilo potrebno petnaestak pokušaja po golu (450 slobodnjaka).

Bolji od njega u Juventusu su Paulo Dibala i Miralem Pjanić koji su dali devet, odnosno sedam golova za Juve iz prekida.

Da podsetimo, Ronaldo je u Torino stigao na leto 2018. godine iz madridskog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cganin 1976

    26. septembar 2019 | 18:08

    NIKADA nije ni ZNAO !!! Prvo,TEHNIKA NJEGOVOG SUTA JE SAMO ZA RAZDALJINE OD 25+ METARA a drugo,za slobodnjake nije potrebna SNAGA,vec INTELIGENCIJA I FINA TEHNIKA !!! To sivonja NEMA iako trenira i moze trenirati jos STO ZIVOTA !!! To je ipak za MAJSTORE I DOKTORE !!!

  • M

    26. septembar 2019 | 20:31

    Ovako statisticki i deluje , ali je jako dobar u slobodnjacima. Setite se samo svetsko taj het trik i 3 gol iz slobodnjaka (fantastican gol). Protiv Atletika sa 0:2 pobedio 3:0 sledecu i prosli dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA