≫ 

Nisam lud da pretim Zvezdi, ali nećemo statirati na Marakani: Trener Mačve priželjkuje senzaciju

Fenjeraš na teškom ispitu u subotu

  • 7
DRAGAN ANICIC Foto: MN Press

Pred fudbalerima Mačve je "nemoguća misija" - ostati neporažen protiv Crvene zvezde u Beogradu. Međutim, duel protiv šampiona, koliko god da zvuči kao sudar "Davida i Golijata" dolazi u pravom momentu po Šapčane iz nekoliko razloga.

Zvezda nije u najboljoj formi, nisu se učenici Vladana Milojevića proslavili protiv Inđije, žestoko su podbacili u derbiju, a tek malo bolji utisak su ostavili protiv Voždovca, a uz sve to, Zvezdu čeka i drugi meč Lige šampiona, na "Marakanu" stiže Olimpiajkos, pa je sigurno da će crveno-beli delom razmišljati i o tom izazovu.

Preopterećenost Zvezde svakako je šansa za "probuđeni" tim Dragana Aničića.

- Ja nisam lud da pretim nešto, jer je u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih velika, ali sigurno je da ne idemo tamo samo da se borimo i da statiramo - kaže Aničić, koji je u tri meča nakon povratka na klupu upisao remi (Bačka Topola), poraz (Proleter) i pobedu (Metalac, kup).

Očekuje Aničić od svojih igrača napadački stav u Beogradu, bez respekta prema rivalu.

- Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži na ovoj utakmici. Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, pa da protivnik zabeleži dobar rezultat i da nije tako ja ne bih išao uopšte na utakmicu i trudim se da i kod svojih igrača usadim taj stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe.

Defanzivni vezista Lazar Ivić ističe da Crvenoj zvezdi ne odlaze sa belom zastavom i da će pokušati da pruže kvalitetan otpor.

- Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji i samim tim ovo je naše najteže gostovanje u ovoj sezoni. Ne predajemo se i probaćemo iz nekih naših šansi da napravimo nešto, kao što smo to radili u prošlosti. Naša ekipa nije kao ranije, dosta igrača koji su bili u Mačvi kada smo ranije igrali sa Crvenom zvezdom je otišlo, ali potrudićemo se da pokažemo kvalitet i u sutrašnjem meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    27. septembar 2019 | 20:51

    Statirati neces ,sklanjaces se!!!Jer kad bi statirali obi ga ne bi dali do ujutru!Sklanjaj se kao Vozdovac i to je to!

  • Rola

    27. septembar 2019 | 19:58

    Treneru ne sekiraj se ti ništa dobićeš instrukcije pre utakmice tvoje je samo da slušaš i uživaš neposlušne puštaju niz vodu.

  • A sta kaze Ivica?

    27. septembar 2019 | 19:40

    Je l naredjeno da izginete na marakani, a protiv NK da igrate cuvenu taktiku setalicu sklanjalicuu iz 2-1 ili 1-2 lap prosle sezone?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA