≫ 

Saša Ilić saopštio svoj prvi spisak kao selektor kadeta: Dominiraju igrači Partizana!

Legenda crno-belih objavio na koje igreče računa u kadetskoj reprezentaciji

  • 43

Legenda Partizana Saša Ilić po završetku fudbalske karijere želi da se oproba kao trener, a prvi posao dobio je u Fudbalskom savezu Srbije kao trener kadeta reprezentacije.

Ilić je sada saopštio i svoj prvi spisak igrača koji će se odazvati na pripreme u Sportskom centru u Staroj Pazovi od 30. septembra do 3. oktobra.

Na prvom Ilićevom spisku najviše ima igrača iz Partizana - njih osam, iz Zvezde ima četiri, ali i dva iz njene filijale Grafičara, dok ih iz Vojvodine ima tri.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Dejan Davidiović (Zemun), Lazar Kaličanin (Čukarički), Đorđe Mihajlović (Partizan)

Odbrana: Uroš Cvetković (Partizan), Dragan Trninić (Vojvodina), Mateja Stjepanović (Partizan), Stefan Nikolić (Partizan), Vukašin Đurđević (Rad), Stefan Milentijević (Crvena zvezda), Viktor Radojević (Crvena zvezda), Branislav Milanov (Vojvodina)

Vezni red: Luka Stojanović (Grafičar), Ignjat Brajić (Crvena zvezda), Uroš Kabić (Vojvodina), Mihajlo Milosavić (Partizan), Mihajlo Petković (Partizan), Marko Veličković (Real, Niš)

Napad: Mateja Gluščević (Grafičar), Dimitrije Tabaković (Brodarac), Vanja Vlahović (Partizan), Baždar Samed (Partizan), Mihajlo Spasojević (Čukarički), Marko Lazetić (Crvena zvezda).

Video: Suze na terenu, ali i tribinama: Trenutak kada se Saša Ilić oprostio od fudbala

Posle pobeda u derbiju i nad Mačvom Partizan pun samopouzdanja ide danas (15.00) na teško gostovanje Radničkom iz Niša. Kvota na crno-bele je 2,05, a na Nišije 3,45, dok iks nosi kvotu 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

Primorska je šokirala Zvezdu i izbacila je u četvrtfinalu ABA Superkupa u Zagrebu, a danas (17.00) će isto pokušati protiv Partizana. Ipak, crno-beli su veliki favoriti, kvota na njih je 1,20, a na pobedu s više od 9,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Primorska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yh

    28. septembar 2019 | 10:07

    Sta ce da ih nauci?Kako vinjak da otvore?

  • Trtoguz

    28. septembar 2019 | 10:10

    Zavladali grbari savezom fudbal Tumbakovic,Ilic ..kosarka Djordjevic,Danilovic,Tomasevic i posle drzava radi protiv njih

  • MilanT

    28. septembar 2019 | 10:07

    E zato smo tu gde jesmo sa reprezentacijom... Grobari vode savez,reprezentaciju... E onda je kriv neko drugi za lose rezultate samo ne oni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA