≫ 

Haos na Marakani: Fudbaler hteo tokom meča da bije trenera, kojeg su navijači oterali sa klupe!

Mučne scene na legendarnom stadionu u Brazilu

  • 1
FK Fluminense Printskrin: Youtube/*Lances Futebol

Neverovatna trenerska vrteška višena je u Brazilu, gde je za manje od 24 sata došlo do smene čak čeitri trenera u prvoj ligi.

Najžešće je bilo na legendarnoj Marakani, gde je Osvaldo de Oliveira (68) napustio je klupu Fluminensea u petak, nakon što je njegov tim remizirao sa Santosom (1:1). Da je Oliveira potpuno pogubio konce moglo je da se vidi na na derbiju, gde je viđena i skandalozna scena, kada je umalo došlo do tuče trenera i igrača.

Naime, kada je Oliveira u 63. minutu izveo iz igre Gansa, ovaj je žestoko počeo da ga vređa i nazvao ga "glupim kao ku**c". Trener je uzvratio i krenuo ka njemu, a onda je umalo došlo do fizičkog obračuna, koji su sprečlili ostali članovi stručnog štaba i rezerni igrači Fluminensea, koji su naterali Gansa da sedne na klupu.

Fluminense do kraja meča nije uspeo da pobedi, a navijači su revolt iskazali kroz skandiranje protiv trenera, koji je uzvratio vređanjem svojih pristalica.

Umesto Olivire navijači su skandirali da žele Kuku, koji je slobodan da dođe, jer je i on dobio otkaz u Sao Paolu, posle poraza od Gojasa.

Pored Oliveire i Kuke, otkaz u manje od 24 sata u prvoj ligi Brazila dobili su i Rožerio Seni koji je napustio Kruzeiro i Ze Rikardo, koji je napustio Fortalezu.

Zvuči čudno, ali je istinito: Barselona na pet poslednjih ligaških gostovanja nema pobedu. Da li će se taj niz zuastaviti protiv Hetafea (16.00), kluba koji u šest kola ima četiri remija? Kvota na Katalonce je 1,85, iks je 3,50, dok pobeda domaćina „plaća“ 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Barselona.

Veliki madridski derbi (21.00) Atletiko i Real čekaju u sličnom raspoloženju - ne blistaju, ali imaju solidne rezultate. Nema izrazitog favorita večeras - kec na Atletiko je 2,55, iks 3,25, a dvojka 2,80. Tip 0-2 gola nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Atletiko - Real.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA