Golčina zaboravljenog bivšeg igrača Partizana: Svi su poludeli posle ove bombe (VIDEO)

Milan Radin je junak Korone iz Kilcea

  • 0
Milan Radin Milan Radin slavi gol; Printskrin: Youtube/EkstraklasaORG

Bivši fudbaler Partizana Milan Radin, koji sada igra za poljsku Koronu Kilce, postigao je spektakularan gol u pobedi nad Slaskom iz Vroclava u utakmici 10. kola Ekstraklase.

Ovim golom je Korona donekle popravila svoj položaj na dnu tabele i sprečila Slask da bar preko noći preuzme čelo tabele.

Najzaslužniji za to bio je nekadašnji vezista crno-belih, koga su mnogi zaboravili po odlasku iz Humske, koji je u 78. minutu poslao pravu bombu iza leđa golmana Putnockog za tri boda svoje ekipe.

Pogledajte njegov gol:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milan Radin (@radin_milan) on

Korona je trenutno na pretposlednjem 15. mestu, dok je Slask drugi, sa utakmicom više.

Tim iz Kilcea u narednom kolu gostuje Lođu, a Slask u derbiju za vrh tabele dočekuje Jageloniju.

Veliki istanbulski derbi igra se večeras od 19.00, kada Galatasaraj dočekuje Fenerbahče. Fener se podigao posle očajne prošle sezone, dok Galata ima dosta problema na početku nove. Kec je 2,25, iks 3,40, a dvojka na Fener 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - Fenerbahče.

Sjajno je Lajpcig ušao u ovu sezonu, trenutno je prvi na tabeli, a danas (15.30) mu u goste dolazi Šalke, koji takođe ima odličan skor. Kec je 1,60, dupla šansa X2 2,33, a tip 4+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Šalke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA