≫ 

Ševčenko se vraća u Milan: Selektor Ukrajine na korak od povratka na San Siro

Rosoneri žele da legendu klupu vrate u klub, na mesto trenera

  • 2

Italijanski Milan kontaktirao je legendarnog napadača Andreja Ševčenka da sa mesta selektora reprezentacije Ukrajine postane trener Rosonera i zameni Marka Ðampaola, prenosi Tutomerkato.

Milan je nastavio da posrće pod Ðampaolom, koji je bio pred smenom i pre poraza od Fiorentine (3:1), a sada je bivša "sedmica" velikana sa San Sira ozbiljan kandidat.

Kontakt je uspostavljen baš na 43. rođendan nekada čuvenog golgetera, koji je odlučujućim golom u penal seriji doneo Milanu trofej Lige šampiona 2003. godine, pored jedne titule Serije A.

Ševčenka ugovor sa Fudbalskim savezom Ukrajine vezuje do jula 2020. godine, ali još teža situacija za Milan je što beleži odlične rezultate u kvalifikacijama za EURO i na korak je da završi kao prvi u grupi ispred Portugalije i Srbije.

Uz Ukrajinca kandidati za klupu Milana su još Ðenaro Gatuzo i Lućano Spaleti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    30. septembar 2019 | 11:48

    Kakvi trener, pa on moze ladno da obuce dres Milana i opet da bude mnogo bolji nego napadac Milana. Ima da ispadnu iz Serije A. Kako su glupi Kinezi sunce ti, sa 300 miliona evra ulozili u Milan da bi bili u zoni ispadanja

  • Gambit

    30. septembar 2019 | 10:57

    Vraca se na mesto zlocina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA