≫ 

Vazura izazvao Terzića na TV duel: Hteo je fizički da se obračuna sa mnom, imam 30 svedoka!

Novi skandal u srpskom fudbalu

  • 20
Miloš Vazura Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, oglasio se povodom skandala na redovnoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije.

Na sednici je došlo do sukoba između Zvezdana Terzića i delegacije Partizana. Potegnuto je pitanje o pravilu o ograničenju broja stranaca u srpskom fudbalu, gde je Partizan blokirao inicijativu Zvezde, da se omogući da umesto minimalno četiri, u srpskom fudbalu bude dozvoljeno da ih bude osam, koliko ih Zvezda trenutno ima.

- Je*aću vam ja majku, platićete mi za sve ovo, polomiću vas, nisam ti ja Sale Mutavi i Velja Nevolja - bile su reči koje je Terzić uputio Vazuri, aludirajući u na snimak napada na njega od strane sada već pokojnog vođe Grobara Aleksandra Stankovića, koga su zvali "Mutavi", kao i Veljka Belivuka, zvanog Nevolja. Onda se oglasio i Vazura za Telegraf.

- Zgranut sam ponašanjem predstavnika FK Crvena zvezda  Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub. Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom. S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem. Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu - poručio je Vazura, a tim povodom se oglasio i Zvezdan Terzić, iznevši svoju stranu priče.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA