Stanisavljević dao najbolji gol kola: Žiri jednoglasno odlučio da je njegov pogodak bolji od Suminog

Vezista Voždovca je solo akciju krunuisao maestralnim golom nedavno u Novom Sadu

  • 1
Aleksandar Stanisavljević Foto: fkvozdovac.rs

Prvotimac Voždovca Aleksandar Stanisavljević novi je laureat u tradicinonalnoj anketi Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ''biramo Gol kola'', zbog pogotka u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Iskusni vezista iz Požarevca je na utakmici protiv svog bivšeg kluba Vojvodine postigao fenomenalan pogodak i zaslužio jednoglasno poverenje stručnog žirija u sastavu Milorad Kosanović (Radnički), Igor Bondžulić (Javor) i Dragan Aničić (Mačva).

Uoči prvenstvene utakmice Voždovac - Inđija, legendarni golgeter srpskog fudbala Zoran Filipović je u ime FSS uručio Stanisavljeviću najnoviji model ručnog G-shock sata.

- Srećan sam što je moj gol izabran za najlepši, jer je konkurencija u 9. kolu bila zaista žestoka. Suma je fantastično pogodio u Večitom derbiju, ali je i gol mog saigrača Nemanje Nikolića na istoj utakmici protiv Vojvodine bio remek-delo - rekao je Stanisavljević i dodao:

- Posebno mi prija što su se stručnjaci svi do jednog opredelili za moj pogodak. To mi je možda i najlepši gol u celoj dosadašnjoj karijeri i sticajem okolnosti postigao sam ga na stadionu koji mi je ostao u lepoj uspomeni. Hvala Fudbalskom savezu Srbije na ovom predivnom poklonu, sat mi se mnogo sviđa I nosicu ga sa zadovoljstvom.

Gol Stanisavljevića možete pogledati od 0.58 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA