≫ 

Partizan u jeku sukoba sa Zvezdom obelodanio koliko tačno para je dobio poslednjih godina!

Poznate su precizne brojke

Partizan Foto: Tanjug/Ap

Fudbalski klub Partizan objavio je koliko je novca dobio od sponzora, a finansijeri Telekom Srbija i Dunav osiguranje isporučili su na ime ugovora skoro 900 miliona dinara (oko 7,5 miliona evra).

Klub je odlučio da objavi dokument zbog čestih rasprava u vezi sa tim kome je država finansijski naklonjenija od dva najveća rivala u srpskom fudbalu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u Njujorku pre nekoliko dana da će po povratku u Beograd tačno objaviti kome je država i koliko novca dala. Konstatovao je samo da je "brdo para" u pitanju.

Foto: Privatna arhiva

Iz Humske su ovu najavu malo preduhitrili pa se sa fotografije može videti da se u klub iz Telekoma slio 841 milion dinara, a iz Dunav osiguranja još 58 miliona.

- FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima.

FK Partizan koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan - navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Pored novca od sponzora, na dokumentu se može videti i suma od kredita u iznsou od skoro 1,8 miliona evra.

Video: Parni valjak samleo Radnički, četiri gola u mreži Nišlija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    30. septembar 2019 | 20:55

    Ako FK iznese pre predsednika prilive, onda se pretpostavlja da nisu ludi da trče pred rudu nego su izneli validne rezultate. Sad čekamo miljenicu da zakmeči. Oj zvezdana, djevojko bez mana.

  • DaSam

    30. septembar 2019 | 22:47

    Ja predsednik Partizana nikad ove mizerne cifre nebi prihvatio od države. Kako ih bre nije stid, ovu siću da nam daju.

  • Mix

    30. septembar 2019 | 22:48

    Znaci Zvezda od gasproma dobija za jednu sezonu koliko mi od svih sponzora za 5 sezona.. Ajde predsednice cekamo izvestaj!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA