Superligaške čarolije svetskog ranga: "Bomba" Drinčića kakva dugo nije viđena i Lukićeva "lepotica"

Ima se šta videti i na našim terenima

  • 0
Foto: youtube/superliga

Divimo se često majstorijama fudbalera u najjačim ligama, pomislimo tada "šteta što i kod nas nema takvih poteza, driblinga, golova", ali da li je baš tako?

Upravo smo proteklog vikenda bili svedoci dva prelepa poteza koja su se desila na našim terenima, i to u Lučanima i Senti, a svaki je priča za sebe.

Treba samo pogledati kakav je pogodak postigao Vošin "bombarder" Nikola Drinćić za vođstvo Novosađana u prvom poluvremenu. Poznat je bivši igrač Partizana po ovakvim bravurama, sećamo se mnogih njegovih "projektila", ali ovim je, čini se, prevazišao sve dosadašnje.

Pogledajte i sami ono što verovatno niste proteklog vikenda.

U isto vreme, u Senti, gde lider superlige TSC igra svoje mečeve kao domaćin, istakao se udarni napadački tandem Silađi - Lukić.

Obojica su bili strelci za pobedu nad Radom, bilo je 2:0, a Lukićeva "bombona" iz slobodnog udarca zaslužuje pažnju. U stilu najvećih majstora, ofanzivac TSC-a je prebacio "zid", i smestio loptu u mrežu golmana gostiju.

Perfektno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA