• 19

Skupe karte desetkovale zapadnu tribinu na "Rajku": Nepopularan potez uprave demoralisao navijače

Nije bilo previše onih koji su bili spremni da izdvoje novac za najskuplje pozicije na stadionu

  • 19

Crvena zvezda je dočekala Olimpijakos u svečarskoj atmosferi, navijači oba kluba imali su celodnevni performans na ulicama, potom i na tribinama, koje, ipak, nisu bile popunjene kao na nekim prethodnim mečevima.

To se pre svega odnosi na zapadnu stranu Zvezdinog stadiona, za najskuplje pozicije, gde je bilo poprilično "slobodnih" mesta sa prvim zviždukom na utakmici.

Glavni razlog slabijeg odziva navijača su, bez ikakve sumnje, skupe ulaznice koje je klub odredio za ovaj ciklus Lige šampiona.

Podsećamo, ulaznice za sve sektore zapadne tribine koštale su 30.000 dinara (bočne strane) i 36.000 dinara (centralni deo), a 60.000 dinara VIP sektor - naravno reč je o paketu karata za sve tri utakmice. 

Očekivali su iz Zvezde odziv kao i ranije, ali dobili su sliku koju je zabeležio naš izveštač sa lica mesta.

inače, zvaničan podatak je da je utakmicu pratilo 43.000 navgijača.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ....

    Paprene cene, steta ,mogle su biti nesto bar jeftinije, onda bi bio krcat stadion a prihod ne bi bio ne znam koliko manji, u svakom slucaju, napred Zvezdo!

  • samo iskeno

    Supply and demand! Kao sto vidiš Terza! Malo si zacepio sa cenom! Sledeći put malo smanji doživljaj pa neka dođje otac sa decom da gledaju Evropsku Zvezdu!

  • Saša

    Naravno na vip zapadu sam bio 30 000 paket.. A mnogi na vip zapadu o dinara karta..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima