≫ 

Totenhem se okreće Zvezdi posle velike bruke: Poketino analizirao sedam laganih golova Bajerna!

Težak momenat za Pevce

  • 11

Fudbaleri Bajerna deklasirali su Totenhem u Londonu sa 7:2, što je potpuno dotuklo trenera Maurisija Poketina.

Finalista Lige šampiona doživeo je poniženje kao domaćin, pa je Crvena zvezda preuzela drugu poziciju u ovogodišnjem ciklusu takmičenja.

Jasno je da je Totenhem u krizi, i to dubokoj, što će tim Vladana Milojevića probati  22. oktobra probati da iskoristi.

- Nije mi potrebno mnogo vremena da objasnim šta se desilo. Igrali smo 30 minuta veoma dobro, odlično smo ušli u utakmicu, sa visokim presingom. Ali, nismo imali sreće jer smo primili gol vrlo brzo u drugom poluvremenu. Oni su imali odličnu završnicu. Kada smo mi postigli penal, imali smo šanse da dođemo i do trećeg gola, ali smo od 83. do 88. minuta primili tri pogotka. U fudbalu to može da se desi, svaki njihov šut je ušao. Razočarani smo i ljuti, ali moramo da se držimo zajedno. Mislim da imamo jak mentalitet - rekao je posle meča Poketino.

Svestan je trener Pevaca da nema mnogo vremena za analizu, već za vikend čekaju nove obaveze u Premijer ligi.

- Možda vam je dosadan moj govor da se fudbal svodi na danas, ne na juče. Sve je šou koji morate da izvodite danas i sutra. Nije to do iskustva i onoga što se desilo pre tri meseca. Razočarani smo, teško je ovo prihvatiti, ali moramo da idemo dalje. Sa ovakvim situacijama morate da se suočite. Teško je, ali morate da budete jaki, da se držite zajedno i pomognete jedni drugima. Kada doživite ovakav rezultat, važno je da se trgnete i verujete u sebe. To je jedini način da se oporavite.

>>> Sa šest pobeda u šest kola u Seriji A, ali i kiksom protiv Slavije u LŠ, Inter ide na noge Barseloni (21.00), koja ne blista, ali kod kuće pobeđuje. Kvota na keca je 1,63, a ako verujete da će Nerazuri ostati neporaženi, dupla šansa X2 je 2,28. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Inter.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    2. oktobar 2019 | 09:09

    Mi ćemo da im damo 2-3 dosta im je

  • Гидри

    2. oktobar 2019 | 10:51

    А колико вас се смејало Звезди после 0:3? И шта сад?

  • Nusknvp

    2. oktobar 2019 | 09:12

    Dobro je da su dobili 7 komada pred garagane. Taman da se iskupe pred svojom publikom i zavale im 5 za poluvreme. Go Spurs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA