≫ 

Milioni gledali Zvezdu i Olimpijakos kraj TV ekrana: Piplmetri se "usijali" u utorak uveče

Veliki broj gledalaca bio je prikovan za "male ekrane" tokom prenosa utakmice sa našeg najvećeg stadiona

  • 7
Nemanja Milunović Foto: Marko Jovanović

Još jedna evropska utakmica Crvene zvezde ponovo je privukla veliku pažnju gledalaca, događaj sa našeg najvećeg stadiona bio je bez ikakve dileme najpraćeniji u utorak, o čemu svedoči i statistika.

Podatak o gledanosti prezentovan je na zvaničnom klupskom sajtu.

- Ponovo je meč Crvene zvezde bio najgledaniji preko TV prijemnika. Na javnom servisu RTS-a utakmicu je posmatralo preko 2.000.000 televizijskih gledalaca, uz "šer" od 40,7 odsto. Kada se tome pridoda i prenos na televiziji Arenasport, dolazimo do fenomenalne brojke po pitanju gledanosti koje su se samo nadovezale na one ostvarene u kvalifikacijama kada su utakmice našeg kluba takođe bile najgledanije - kaže se u saopštenju crveno-belih.

Takođe se navodi da su iza prenosa utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos ostale su brojne emisije koje imaju dugu tradiciju i veliku gledanost, ali su se gledaoci ipak odlučili da daju podršku Zvezdi koja je pobedila grčkog predstavnika.

- Pažnja koju naš klub privlači još jedna je u nizu potvrda uspešnog puta izabranika Vladana Milojevića koji se ovog leta izborio za treću uzastopnu evropsku jesen, a sigurni smo da će broj gledalaca biti još veći, kao i uspesi našeg  tima - dodaje se na kraju.

Video: Vidoviti navijači: Samo dve osobe verovale su u rezultat od 3:1!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    2. oktobar 2019 | 19:37

    Institucija..

  • Djura

    2. oktobar 2019 | 20:43

    Kako je nekima krivo ...a gledao sam vuletica kako cvili od muke...sirotan

  • ikac

    2. oktobar 2019 | 21:29

    Pitam se... Zasto Partizan nije dobio AZ sa igracem vise? Ili zasto Kopenhagen nije pobedio Zvezdu sa igracem vise? Koliko ono groblje ima pobeda u LS?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA