≫ 

Agonija u Totenhemu: Niko ne zna šta se dešava s Poketinom, ali zbog jednog razloga ne dobija otkaz!

Menadžer Pevaca se potpuno promenio od početka leta i igrači su to počeli da primećuju

  • 8
Maurisio Poketino Foto: AP/Tanjug

Totenhem niko ne može da prepozna ove sezone! Od finaliste Lige šampiona, posle samo jednog leta, dobili smo tim koji u Premijer ligi već zaostaje 10 bodova za vodećim Liverpulom, a u Ligi šampiona ima bod posle dva kola, i na poslednjoj utakmici protiv Bajerna je doživeo katastrofu od 7:2 na svom terenu u Londonu.

Kako Dejli Mejl ekskluzivno otkriva, razlog je u gubitku poverenja igrača prema menadžeru Maurisiju Poketinu, koji se od ovog leta potpuno promenio. Iako je Totenhem igrački jači u odnosu na prošlu godinu, jer je doveo dobra pojačanja i zadržao najvažnije igrače, rezultati to ne govore.

Navodno su igrači izgubili veru u Argentinca, kojeg niko ne može da prepozna od kraja prošle sezone. Smatraju da Poketino sumnja u budućnost tima i da se promena u njegovom ponašanju dogodila od letnje pauze i da se distancirao od kluba od kako se vratio sa odmora.

Arsenal - Totenhem Maurisio PoketinO; Foto: Tanjug/AP

Britanski list takođe piše da je bilo nelagodnosti u Poketinovom ponašanju prema određenim igračima, kao i da su neke njegove taktičke zamisli i promene od starta sezone izazvale konfuziju kod nekih fudbalera.

Da atmosfera u Totenhemu nije dobra govori i seks skandal koji je izbio povodom glasina da je Jan Vertongen imao seks sa devojkom Kristijana Eriksena, što je Danac kasnije demantovao putem društvenih mreža, ali mnogi smatraju da tu "nisu čista posla".

Ipak, i pored toga što se sve ovo dešava u Totenhemu, pored loših rezultata od starta sezone i gubitka svlačionice, Poketino je siguran na klupi, jer u ugovoru ima klauzulu, po kojoj su Sparsi dužni da mu isplate čak 36 miliona evra u slučaju da mu daju otkaz.

Britain Soccer League Cup Igrači Totenhema ne mogu da veruju šta im se dešava ove sezone; Foto: Tanjug/AP

Poznato je da je vlasnik Totenhema Danijel Levi neko ko se ne odriče novca tek tako, pa nema sumnje da će Poketino ostati na klupi, bar dok on sam ne odluči da ode i odrekne se novca koji ima kao osiguranje u klauzuli.

Ovu situaciju mogla bi da iskoristi i Crvena zvezda, koja je u grupi sa Pevcima. Upravo protiv Totenhema Zvezda igra naredne dve utakmice u elitnom takmičenju. Najpre 22. oktobra u Londonu, a zatim 6. novembra na Marakani.

Video: Skupo, skupo! Navijači Zvezde o cenama karata za utakmice Lige šampiona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA