≫ 

Otkrivamo kolike su premije dobili igrači Zvezde za pobedu nad Olimpijakosom!

Imali su igrači srpskog šampiona dodatni motiv protiv bratskog kluba

  • 50
Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je pobedila Olimpijakos sa 3:1 u duelu bratskih klubova u 2. kolu grupe B Lige šampiona, a igrači srpskog šampiona su za tri boda u Ligi šampiona bogato nagrađeni, saznaje Telegraf.

Na tribinama Marakane je viđena spektakularna atmosfera, kakva verovatno nikada nije viđena na najvećem srpskom stadionu. Bio je to pravi dokaz bratske ljubavi i poštovanja između Delija i Gate 7, ali je na terenu sve "prštalo" od duela.

Dok su na tribinama Marakane odjekivale zajedničke pesme Zvezde i Olimpijakosa igrači obe ekipe vodili žestoku borbu na terenu. Bila je to borba za bodove u kojoj niko nikoga nije štedeo.

Igrači Zvezde su posebno u drugom poluvremenu kidisali na rivala, a osim rezultatskog motiva, imali su i finansijski. Naime, igrači Zvezde koji su izvojevali pobedu nad Olimpijakosom dobili su bogate premije. Svako je, prema informacijama Telegrafa, dobio po 45.000 evra i tako je za samo jedno veče značajno uvećao svoj bankovni saldo.

Video: Zvezda neplanirano dala treći gol? Detalj iz 90. minuta koji niko nije primetio

Zvezda je posle 2. kola u grupi B na 2. mestu sa tri boda, iza Bajerna, koji je prvi sa 6, a ispred Olimpijakosa i Totenhema koji imaju po bod.

Naredni meč u Ligi šampiona Zvezda igra protiv Totenhema u Londonu 22. oktobra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kreće Evroliga! Zvezda se vratila u elitu posle sezone pauze, i večeras (20.00) gostuje Panatinaikosu, koji je rekonstruisao tim posle loše prošle sezone. Kvota na pobedu crveno-belih je čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladonice MOZZART za Panatinaikos - Crvena zvezda.

Bili Beron bio je Zvezdin junak na kraju prošle sezone, a navijači očekuju da će Amerikanac nastaviti tamo gde je stao. Kvota da će Panatinaikosu ubaciti više od 12,5 poena je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na poene igrača u Evroligi.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    3. oktobar 2019 | 12:05

    Ne razumem te premije, pa njima je zadatak da pobede, sto bi se nagradjivali ako vec primaju platu za to, pre bi trebali da se kazne za derbi...

  • Iggy.Ra

    3. oktobar 2019 | 12:15

    A jesu li dobili novcane kazne za mec sa partizanom?

  • Cure

    3. oktobar 2019 | 12:27

    Allooo nemaa premije dok se ne pobedi u derbijuu i tackaa..treba da ix kazne za sramnu igru u derbiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA