Težak udarac za Zidana: Real ostaje bez defanzivca do kraja godine!

Povreda ostavlja defanzivca van terena najmanje do kraja 2019.

  • 3
Real Madrid Atletico Soccer Foto: Tanjug/AP

Real Madrid je u velikom problemu kada je u pitanju forma ove sezone, a povratak Zinedina Zidana, kao i dovođenje skupih pojačanja, nisu doneli očekivane rezultate na Bernabeu.

Na svu muku, trenera Reala zadesio je još jedan peh - povređen je defanzivac Maćo Fernandez, koji može da igra na svim odbramenim pozicijama, do desnog beka, preko štopera, do levog beka.

On je u duelu protiv Briža, gde je Real doživeo još jedan "šamar", jer je na Bernabeu jedva izvukao remi od 2:2, doživeo povredu kolena, zbog koje je zamenjen na poluvremenu.

Kasnijim pregledima je ustanovljeno da je povredio ligament kolena, zbog kojeg mu predstoji pauza od najmanje dva i po meseca, tako da je malo verovatno da će se ipak vraćati na teren do kraja kalendarske godine.

Naćo je igrao na poziciji levog beka protiv Briža, a zamenio ga je Marselo, koji "izlazi" iz povrede. Letošnje pojačanje na poziciji levog beka, Ferland Mendi takođe je povređen, tako da "roviti" Marselo ostaje kao jedino rešenje za poziciju levog beka.

Real Madrid za vikend 5. oktobra igra protiv Granade u Primeri, a nakon toga će Zidan imati reprezentativnu pauzu da trgne ekipu iz letargije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA