Tošić posle Astane: Oni su imali jedan "rikošet", šteta što smo im dali samo dva gola!

Igrali smo svoju igru, rekao je Tošić

  • 11
Zoran Bambi Tošić, Igor Vujačić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je potpuno zadovoljan pobedom nad Astanom u gostima. Crno-beli su slavili sa 2:1 pogocima Umara Sadika iz 29. i 73. minuta utakmice.

Crno-beli su tako, nakon remija sa AZ Alkmarom upisali i prvu pobedu u Ligi Evrope i trenutno su drugi na tabeli grupe L iza Mančester junajteda sa četiri boda.

- Hvala na čestitkama, prvenstveno mislim da smo jedna fantastična ekipa i da smo to pokazali večeras. Igramo lep fudbal za oko, atraktivan sa puno šansi. Nažalost, iskoristili smo samo dve iako smo imali desetak vrhunskih šansi. To je veoma dobro za nas jer nam se samopouzdanje podiže. Svesni smo svojih kvaliteta, znamo koliko možemo i idemo dalje - rekao je Tošić posle meča za RTS.

On je potom objasnio da se Partizan nije posebno prilagođavao Astani, već se trudio da jednostavno igra napadački, što je od dolaska u Humsku namera trenera Save Miloševića.

- Mi smo svakoj utakmici išli na pobedu i igrali našu igru, kao što je Savo rekao na konferenciji, i ta igra se u odnosu na protivnika veoma malo menja. Mislim da smo to danas uspeli, bili smo kompaktni, sigurni nazad, opasni u kontrama, konkretni sa mnogo šansi. Astana je odličan domaćin i igra dobar fudbal pogotovo kod kuće i očekivali smo da ćemo biti u podređenom položaju u nekom trenutku. Tada smo bili bliski, stajali usko, zajedno, branili se fantastično. Jedan rikošet je omeo Stojkovića, ali mimo toga mislim da nisu imali ozbiljnih pretnji - rekao je Tošić.

Partizan naredni meč igra 24. oktobra protiv Mančester junajteda kao domaćin u Humskoj od 18 sati i 55 minuta.

Video: Partizan prvi poveo protiv Astane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    3. oktobar 2019 | 20:20

    Hahah pa i zvezda velika ekipa pa primila 2 i bez suta u okvir gola...astana bar dala jedan

  • Rola

    3. oktobar 2019 | 19:32

    Svi protiv Partizana evo i ovo Partizan prvi poveo žalosno kako komentarišete ako je Partizan prvi poveo dali vam slučajno nije žao što Astana druga nije povela pa vam osta pusta želja.

  • 534

    3. oktobar 2019 | 20:10

    Na svake 4 stopostotne šanse jedan gol. Protiv Mančestera ćete morati da ih stvorite bar 30 da bi izvukli bod i da Stojkoviću kupite naočare za daljinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA