≫ 

Ovo je najbolje izdanje Partizana koje sam video: Milošević oduševljen pobedom protiv Astane!

Igrači su ispoštovali sve što je traženo od njih - ističe trener Partizana

  • 34

Fudbaleri Partizana pobedili su Astanu sa 2:1 u meču 2. kola Lige Evrope na Astana Areni, uz atraktivnu i ofanzivnu igru tokom celog susreta. 

Od samog starta trener Savo Milošević izveo je ofanzivan sastav crno-belih, a napadački način igre, i te kako, se isplatio njegovom timu.

- Danas su igrači ispoštovali sve što je traženo od njih, čak i više od onoga što sam očekivao. Objektivno. Na kraju, naša stara boljka nas je koštala opet nerava pred kraj. Mogli smo ranije da završimo utakmicu, jer, imali smo bezbroj šansi, ali dobro. Mislim da moramo biti zadovoljni pobedom, ja prvi, a onda i svi navijači Partizana. Ovo danas je bilo možda i najbolje izdanje Partizana koje sam ja video. 

- Ovo je jako težak teren za igru, kao i protivnik. Nije lako ovakvom protivniku stvoriti 7, 8, 10 čistih šansi. nije to lako uraditi. još jednom sve čestitke momcima. 

Partizan je ušao sigurno i koncentrisano, ali je Milošević tokom meča imao šta da kaže svojim igračima. 

- To su detalji na koje mi treneri obraćamo pažnju i kada tim igra odlično. Danas nas je jedan takav detalj koštao da uđemo u završnicu nervozno i da strepimo do kraja utakmice. zato se nekad nerviram jer znam da ova ekipa može još bolje.

Na pitanje novinarke, šta je rekao igračima posle meča, Milošević je u dahu odgovorio:

- A ne. Sada nema ozbiljne priče. Ovo je jedino vreme vreme u fudbalu, ovih sat, dva u fudbalu kada ih treba pustiti da uživaju, ako su to zaslužili, a ovoga puta zaista jesu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orthodox Dado Lj

    3. oktobar 2019 | 20:05

    Zvezdas sam, al gospodin Savo Milosevic je velicina od coveka, nikad ne mogu zaboraviti njegov gol protiv holandije i size u ocima, velika srbenda i veliki fudbaler, sve mu najbolje zelim...

  • Vuk1

    3. oktobar 2019 | 20:18

    Ovo je neki novi Partizan,Partizan koji igra fudbal bez straha. Mnogi ce se opeci od ovoga Partizana. Ziveo Partizan!

  • Pfk

    3. oktobar 2019 | 19:24

    Savo doktore za sve ovo si ti najvise zasluzen, kapa dole legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA