• 16

Neverovatan spisak kazni u Realu: Jović ne sme da koristi mobilni i mora redovno na vagu!

Zbog ovoga je klub sa Bernabeua najveći na svetu

  • 16

Koliko je Real Madrid veliki klub i koliko se na Bernabeu pazi na svaki detalj, svedoči i spisak kazni koji je namenjen igračima koji se ne pridržavaju pravila. Marka je došla do informacija vezanih za kažnjavanje fudbalera koji krše klupsku disciplinu, a one su podeljene u nekoliko kategorija.

Svestan toga je i Luka Jović, koji nam je opisao kakvu je tremu imao kada je potpisao i kada je predstavljen na Bernabeu.

Svi igrači Reala moraju biti u kampu najmanje 45 minuta ranije. Kašnjenje od pet minuta kažnjava se sa 200, za 15 minuta ostaju kraći za 500 evra, a svako veće kašnjenje donosi kaznu od 1000 evra. Ako se neko ne pojavi na treningu bez prethodne najave, biće kažnjen sa 3.000 evra.

Posebna kazna propisana je za korišćenje mobilnih telefona. Njihovo korišćenje je u Realu strogo zabranjeno. Kada su u svlačionici, na masaži ili u aubotubu, igrači moraju da ugase sve zvukove na telefonu. Kršenje tog pravila kažnjava se sa 250 evra, a oni koji ponove prekršaj mogu da očekuju i kaznu od 1.000 evra.

Spain Soccer La Liga

Moraće Luka Jović da poštuje klupsku disciplinu da ne bi ostao bez značajnog novca; Foto: Tanjug/AP

Jednom nedeljno je obavezno i merenje kilaže. Onaj koji to ne uradi, platiće 250 evra za to. Pošto svaki igrač ima propisanu određenu kilažu koju ne sme preći, ukoliko to uradi, ostaće kraći za 1.000 evra.

Ukoliko igrači na slobodan dan odu iz Madrida, a o tome ne obaveste trenera ili klub, biće kažnjeni sa 1.000 evra. Takođe i ako učestvuju u nekim marketinškim akcijama, a da prethodno isu obavestili menadžment kluba.

Oni koji su povređeni, moraju biti u Madridu do kraja sezone, osim ako nisu dobili posebnu dozvolu za odlazak iz grada ili iz Španije. Oni koji su lakše povređeni, takođe moraju biti uz tim. Moraju da dođu u svlačionicu na dan utakmice i da budu na stadionu najmanje 10 minuta nakon završetka meča.

Porodici i prijateljima nije dozvoljeno da ulaze u hotelske sobe na gostovanjima, a svi igrači na svim klupskim aktivnositma moraju da nose Realova obeležja.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ja

    Videli smo u sredu koliko su veliki

  • Mane

    Manje selfia vise treninga i fudbala

  • Neki

    Al su se pretrgli sa kaznama...to i ja mogu da platim...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima