≫ 

Lalatović progovorio posle incidenta u Nišu: Bio sam isprovociran, pljuvali su me, vređali porodicu

Čekalo se na izjavu Lalata

  • 41
nenad lalatović Foto: MN Press

Vratio se Nenad Lalatović na klupu Vojvodine posle odrađene suspenzije od tri meča, a "lale" su nastavile u pobedničkom maniru i protiv suobitčkog Spartaka, za "noćenje" na prvom mestu Superlige (2:0).

Podsetimo, Lalatović je zbog ispada u Nišu, gde je pretio domaćinima da će obelodaniti nameštene utakmice, kažnjen zabranom vođenja mečeva i novčano sa 800.000 dinara.

On se prvi put nakon tog ispada, koji je izazvao mnogo bure, a evo i šta je rekao o događajima sa "Čaira".

- Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku nakon utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije. To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice - rekao je Lalatović, prenosi Mocartsport, pa dodao:

- Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih.

foto: Arena sport

Dodao je Lalatović i da se svojevremeno lođše izrazio kada je rekao da Vojvodinu titula "ne zanima".

- Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi - poručio je Nenad Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    5. oktobar 2019 | 09:49

    ajde polizi sve i pravi se lud ovoga ti krsta

  • Duke

    5. oktobar 2019 | 11:05

    Trebalo ga odmah uhapsiti da ne stupi u kontakt sa Terzicem,Toncevom i Kokezom jer jedan poziv menja sve!!!

  • Hogar

    5. oktobar 2019 | 09:38

    Valjda će tužilaštvo da se izvini Lalatoviću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA