Dopis iz Humske stigao u FSS: Vuletić podneo zvaničnu prijavu protiv Terzića i Mrkele!

Na potezu je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije

Rečeno - učinjeno: FK Partizan je "presavio tabak" i podneo prijavu protiv direktora Zvezde Zvezdana Terezića i sportskog direktora Mitra Mrkele, zbog, kako je navedeno u dopisu na adresu Disciplinske komisije FSS-a, kršenja člana 87. Disciplinskog pravilnika.

Pomenuti član nalaže da se svi akteri superligaškog takmičenja, bilo da je reč o igračima, trenerima ili funkcionerima, kazne ukoliko u sredstvima javnog informisanja komentarišu suđenje.

To se upravo stavlja "na teret" Terziću i Mrkeli koji su nakon poraza Zvezde u 161. večitom derbiju, kritikovali arbitražu Srđana Jovanovića, najviše zbog toga što je, prema njihovom viđenju, poništio regularan gol crveno-belih.

- Gospoda Terzić i Mrkela su, prema mom mišljenju, eklatantno i belodano prekršili ovaj član disciplinskog pravilnika, dajući brojne izjave u sredstvima javnog informisanja u vezi sa suđenjem na utakmici 161. Večitog derbija, FK Partizan - FK Crvena zvezda. Molim Vas da ovu disciplinsku prijavu uzmete u razmatranje, sprovedete disciplinski postupak i donesete odgovarajuću odluku - piše u prijavi potpisanoj od strane potpredsednika kluba iz Humske Vladimira Vuletića, a čiju kompletnu sadržinu, u zvaničnoj formi, možete pročitati u nastavku.

FSS je na potezu...

Tužba Partizana protiv Zvezde

Foto: Telegraf.rs

(Z.Ivković)

Komentari

  • Bg

    Gicko Prasic vidi ga umalo da pukne kao Balon

  • VLADA

    AJDE GARAGANI JURIS. VASA KUHINJA LAZI NON STOP VERGLA NEISTINE I SPINOVE. MANIPULATORI NAJVECI !

  • Republika Srpska NE VOLI Partizan

    Joj ja kakva je faca u onog Vuletica boze nedaj. Pa na faci mu se vidi da je Debilcina. Pozdrav iz Srpske

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima