Mihajlović zbog posebne utakmice žarko želi da se vrati na klupu ranije, čeka se odluka lekara!

Poslednje informacije kažu da se Srbin dobro oseća i da želi da vodi tim protiv Lacija

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

Iako bi na teren trebalo da se vrati tek posle reprezentativne pauze, iz Italije stižu vesti da bi Siniša Mihajlović mogao već u nedelju popodne da vodi svoju Bolonju sa klupe!

I to u posebnom meču za njega - protiv Lacija za koji je igrao u periodu od 1998. do 2004. godine i koji sa klupe predvodi njegov blizak prijatelj Simone Inzagi.

Mihajlović je ove sezone vodio prva dva meča Bolonje u Seriji A, ali je zbog drugogog dela hemoterapije morao da se vrati u bolnicu. Podsetimo, srpskom stručnjaku su letos otkrili da boluje od leukemije.

Međutim, Gazeta delo Sport prenosi da se Mihajlović dobro oseća i da ima veliku želju da se nađe na klupi.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

Čeka se još samo odluka lekara koji će najpre morati da sačekaju najnovije nalaze krvi kako bi doneli konačnu odluku. Inače, meč između Bolonje i Lacija je na programu od 15 časova.

>>> Totalni rat u Milanu! Inter ima šest pobeda iz šest kola, želi da otme titulu Juventusu, koji kasni dva boda, a od večeras (20.45) bi mogao i celih pet. Ako dođe kec, a kec je 2,65. Iks je 3,10, dok je kvota na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

Bolonja u prvih sedam kola ima osam bodova, dok je Lacio ''uzeo'' dva više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA