≫ 

Sporan penal za Radnik: Da li je sudija oštetio TSC i indirektno mu oduzeo tri boda?

Situacija koja se može oceniti kao - i jeste i nije

  • 8
Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Radnika iz Surdulice pobedili su TSC iz Bačke Topole prvi u novoj sezoni Superlige, ali se i dan posle meča diže prašina zbog jedanaesterca koji je dosuđen za Radnik.

Penal je svirao sudija Novica Anđelovski u 52. minutu kada je Nebojša Skopljak u kaznenom prostoru oborio Zorana Danoskog iz Radnika.

Mada jedan igrač stoji na liniji između kamere i mesta gde se prekršaj dogodio, čini se da je kontakta bilo, ali i da je Danoskog u driblingu povukla i inercija, te da je kontakt bio "mekan".

Uz to, nije najjasnije i da li je Skopljak prvo pokupio loptu, pa tek onda da je kačio Danoskog.

Bilo kako bilo, u Danas konferens centru, glasilu nezvaničnom glasilu, smatraju da je na ovaj način Anđelovski namerno preokrenuo tok meča u korist Radnika i uz tvrdnju da je šampion Superlige unapred poznat.

Inače, TSC je posle 10 kola imao 24 boda i bio je jedan od najboljih timova lige uz Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Čukarički i Partizan.

Video: Bačka Topola gazi Superligom, pao i Napredak u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca FK Inđija

    6. oktobar 2019 | 17:24

    Gospodin Anđelovski sudi penal za Radnički protiv Inđije,pa potom za Radnik protiv TSC-a. Obe utakmice po 1:0. Čovek zadatka. I na kraju će sudijska organizacija oceniti ga čistom peticom. Toliko

  • Majo

    6. oktobar 2019 | 19:13

    Covek unakazio indjiju,supermen se bacio I penal za nis,i sudi naredno kolo nestvarno a jaooo sta rade toncevi,kokeza

  • sale

    6. oktobar 2019 | 19:09

    Sramota, sramota, sramota...Dokle vise ovako. Zvezdas sam ali danasnji penal za Zvezdu protiv Napretka je skandalozan, ko su sudije? Pa naravno Andjelovski, Nikolic, standardno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA