• 33

Haotične scene iz Humske: Savo urlao na sudiju kao nikad pre, Grobari bakljom pogodili sudiju

Još nemilih scena u domaćem fudbalu...

  • 33

Poskakali su sa klupe Partizana posle penala za Voždovac, krajnje spornog, koji je suđen nakon kontakta Stojkovića i Stanisavljevića.

Sudija Momčilo Marković je, na iznenađenje crno-belih, pokazao na "kreč" i izazvao burne reakcije igrača i stručnog štaba, a prednjačio je trener Savo Milošević koji se nije dao umiriti.

Tokom prekida utkmice, koji su izazvali Grobari ubacivanjem baklji u teren i isticanjem parola protiv predsednika FSS-a Slaviše Kokeze, Savo se obrušio na sudiju Markovića, urlao, upirao prstom u njega...

Nije stajao trener crno-belih dok ga je glavni arbitar samo gledao i pokušavao da ga umiri bez uspeha. Energično je Milošević želeo da se objasni sa sudijom, razlog je naravno jedanaesterac za goste, prema mišljenju Sava - nepostojeći.

Polemika je potrajala neko vreme, dok su na drugoj strani stadiona svoj revolt iskazali i navijači: bakljama, pokličima i parolama protiv rukovodstva Fudbalskog saveza i predsednika Slaviše Kokeze.

Pogledajte i penal koji je izazvao nemire u Humskoj.

FK Partizan

Pomoćni sudija Đurđević pogođen je baklom koja je doletela sa istočne tribine Foto: MN Press

FK Partizan

Savo Milošević se nije dao umiriti posle penala za Voždovac Foto: MN Press

FK Partizan

Bilo je mnogo posla i za vatrogasce Foto: MN Press

FK Partizan

Tenzije na istočnoj tribini između Grobara i policije Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Trtoguz

    Hajdemo sad da vidimo FSS koliko ce za ove baklju koja je pogodila sudiju biti kazna za partizan?Da se ovo desilo biko gde u svetu minimum jednu sezonu bez publike ,novcana kzana i oduzimanje bodova..stoop nasilju

  • Vux

    Ako je fudbal ono sto sam danas gledao I zvezdu I partizan, onda je ovo sto sad gledam Inter-Juventus ne druga vec neka mnogo veca dimenzija.daleko ste vi I za poredjenje sa takvim klubovima I ligama.

  • SrbskiBek

    Jos misu tumbasada vidimo na klupi ito je to...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima