≫ 

Bilo je spornih momenata u prvom poluvremenu: Milojević nije spomenuo nepostojeći penal iz 2. dela

Zvezdinog stratega meč u Kruševcu podsećao na jedan u kom su crveno-beli izgubili

  • 22
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegov tim protiv Napretka u Kruševcu odigrao tačno ono što je on i tražio, mada su se crveno-beli mučili da postignu gol.

Jedini na meču viđen je u 96. minutu kada je iz slobodnog udarca mrežu pogodio Marko Marin, kapiten Zvezde koja je pobedila 1:0.

-Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović - rekao je Milojević posle meča, a preneo je klupski sajt.

Po stilu igre, tim koji sada vodi Predrag Rogan podseća Milojevića na iskusnog trenera koji je nekada vodio i Crvenu zvezdu.

Video: Zvezda u šestom minutu nadoknade stigla do pobede u Kruševcu

- Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića. U poslednjih deset minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontranapada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili - dodao je Milojević.

Trener Milojević osvrnuo se na sporne momente iz provog poluvremena.

- Postojali su sporni trenuci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali.Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja - zaključio je Milojević.

Milojević je, doduše, prevideo i sporan momenat iz nastavka meča, kada je zbog nepostojećeg faula nad Benom dosuđen jedanaesterac. Igrač crveno-belih je odlučio da sam izvede kazneni udarac i u 77. minutu je šutirao preko gola.

Video: Nevidljivi penal za Zvezdu, Ben nije bio precizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    6. oktobar 2019 | 21:10

    Dzentelmen od glave do pete. Dace bog da primis 8 komada od Bajerna u rupi

  • Dare

    6. oktobar 2019 | 21:32

    Svaka njihova utakmica je da je fudbal u Srbiji umro. Iz svega danas vidjenog da se ne vracam u proslost ovo je bruka i sramota sta se radi u cirkus ligi a da niko ne reaguje ni evropska kuca fudbala ni fss. Sramota, ugasite ligu ili neka iz iste istupe svi klubovi pa onda neka ovi manekeni igraju sami sa sobom jer osvajac titule je na pocetku lige poznat a samim tim svi klubovi koji im pokazu sube samo dozivljavaju ponizenja.

  • PFK

    6. oktobar 2019 | 21:11

    Pod ovakvim uslovima jedno je sigurno, bezite ljudi iz ove propale države dok je moguce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA