Trener Napretka ponavljao pred Milojevićem jednu stvar: I mi imamo porodice i živimo od fudbala!

Predrag Rogan bio je vidno razočaran posle poraza svog tima u 97. minutu, iako ističe da je rival bio bolji

  • 69
Predrag Rogan Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Trener Napretka Milan Rogan bio je veoma razočaran posle pobede Zvezde u Kruševcu, koja je izvojevana Marko Marin pogotkom iz slobodnog udarca u 97. minutu dao gol za pobedu.

Iako ni u jednom momentu nije želeo da umanji pobedu Zvezde, već je priznao da su crveno-beli i ranije zaslužili da postignu gol, Rogan je istakao da njegov rival nije zaslužio pobedu na ovakav način, aludirajući na sudijske odluke.

Istakao je da se to ponavlja njegovom timu već treću utakmicu uzastopno i sada je morao da digne glas, jer, kako kaže, i njegovi igrači i on imaju porodicu i žive od fudbala. To je pred Vladanom Milojevićem na konferenciji ponovio nekoliko puta.

Predrag Rogan Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

- Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou, Zvezda je domninirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu.

- Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, jer treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne umanjujem pobedu Zvezde, ali ostaje bol da primite gol u zaostavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge - razočaran je bio Rogan.

Na pitanje novinarke na konferenciji zašto ćuti i ne digne glas, Rogan odgovara:

- Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, videli ste šta se dešavalo, ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete... ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice - završio je Rogan.

Podsetimo, arbitar Bojan Nikolić je u drugom poluvremenu dosudio nepostojeći penal za Zvezdu, koji Ben nije iskoristio, a takođe je i produžio meč više od 5 minuta, pa je faul za gol dosuđen nakon što je isteklo vreme za nadoknadu, posle takođe diskutabilne odluke, jer su se igrači Napretka bunili da je u pitanju bio kontrafaul.

Takođe i u Zvezdi su se bunili zbog poništenog gola Degeneka, ali su tražili i penal zbog obaranja Bena u kaznenom prostoru u prvom poluvremenu.

Video: Zbog ovog penala su se u Kruševcu najviše bunili posle pobede Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralni

    7. oktobar 2019 | 12:37

    U Srbiji su tri stvari obavezne, da se umre, plati porez i svira penal za Zvezdu. Ostalo je nebitno.

  • Igor

    7. oktobar 2019 | 11:54

    grobari Pratite vase vesti,ako ne znate vi ste izgubili!

  • Prcko

    7. oktobar 2019 | 11:48

    Ala grobarski paćenici lupaju minuse... Šta će jadni, navikli da budu u minusu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA