Partizan se hitno obratio UEFA: Poslali dopis, snimke meča iz Kruševca, angažovali i strane sudije!

Klub iz Humske smatra da je regularnost takmičenja posle skandaloznih penala ozbiljno dovedena u pitanje i da neko mora da reaguje

Foto: MN Press

Ne smiruju se strasti posle odigranog kola Superlige Srbije, u kome je Partizan poražen od Voždovca, a Crvena zvezda slavila u Kruševcu u 97. minutu, a postfestum će očito dobiti epilog pred Sudijskom komisijom i nadležnim organima UEFA.

Kako Telegraf saznaje, crno-beli su jutros načinili konkretne korake, poslali su dopis u Nion, zahtevajući da nezavisni organi hitno umešaju u ovdašnje takmičenje, koje smatraju neregularnim!

I, nije samo dopis poslat Sudijskoj komisiji UEFA, već i video materijal i mečeva iz Kruševca i iz Humske, gde su apostrofirane sudijske greške, previdi, koji su direktno uticali na epilog obe utakmice.

Video: Pogledajte sporan penal za Voždovac kojim je poveo protiv Partizana

Partizan će takođe, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, angažovati i trojicu nezavisnih arbitara iz Evropske unije, koji će ubuduće pratiti utakmice u borbi za titulu, ne bi li se dobila kompletna slika dešavanja u srpskom fudbalu, koji iz kola u kolo potresaju veliki skandali, inicirani, pre svega, katastrofalnim greškama sudija.

Imena pomenutih arbitara, koje crno-beli žele da angažuju (neki su već i kontaktirani) ostaće u tajnosti, kako im se ne bi narušila bezbednost.

Klub iz Humske namerava da se u narednim danima obrati javnosti ovim povodom na konferenciji za medije, kada će svakako čelnici izneti više detalja o koracima koji su načinjeni.

Video: Nevidljivi penal za Zvezdu, Ben nije bio precizan

Video: Zahvat Pavlovića i obaranje protivničkog igrača: Da li je Voždovac oštećen za penal?

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijač

    7. oktobar 2019 | 13:44

    Faul nad Stojkovicem je bio to nema priče nikakve,samo mi je nejasno dokle će Zvezda i Partizan da ratuju, ajde Zvezda znamo da bi izgubila od Inđije i bod bi izgubili od Napretka, ali sudije im poprave dan,Partizan sam kriv za drugi gol dete kiksnulo,bolje da mi kiksne dete iz omladinaca nego neki tamo Žander što sam ga platio milion, mnogo neregularnosti Zvezda je ta koja je bezobrazna pravi cirkus pa misli da će da im ćute, pa onda kad ovi progovore Terza kaže hajka, kao i za sve što mu se desi u životu on optuži medije setite se samo,ali to je tako takvi profili ljude vode klubove,gledaj te ljudi da vi zaradite nemoj da se svađamo oko njih oni su svoje zaradili i neće da misle na vas kao što vi mislite na njih.

  • Фамилија

    7. oktobar 2019 | 14:07

    Ко се једини залаже за VAR? Партизан. Ко се залаже за стране судије? Партизан. Ко има 27 филијала у две лиге и бесконачно новца? звезда

  • Nik Sloter

    7. oktobar 2019 | 13:52

    Ne vredi zna se ko je Ceferinov pomocnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA