Kolarov na stolu ima ponudu Crvene zvezde!

Doduše, to je ona koja je aktuelna još od letos

  • 21
Aleksandar Kolarov Foto: Marko Jovanović

Aleksandar Kolarov, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, i dalje na stolu ima ponudu Crvene zvezde da se iz Rome preseli na Marakanu!

Tako barem tvrdi ugledni italijanski list ''Gazeta delo Sport'' koji navodi da je to ista ona ponuda od letos koja će biti aktuelna sve dok Kolarov ne odluči koji su mu naredni koraci.

Aktuelni ugovor sa Romom mu ističe na leto, a Vučica je spremna da mu ponudi jednogodišnji uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.

''Gazeta'' piše i to da Kolarov još nije presekao da li će se vratiti u klub čiju omladinsku školu je prošao ili će ostati u Romi. Možda čak promeni sredinu, a to ne bude povratak u Srbiju.

Aleksandar Kolarov Foto: AP/Tanjug

U svakom slučaju, Italijani tvrde da eventualan dolazak Kolarova u Zvezdu ne bi imao nikave veze sa finansijskim motivom.

Podsetimo, Kolarov je početkom juna na okupljanju reprezentacije rekao da nije realno da na leto, koje je sada već iza nas, zaigra za Zvezdu. Ipak, već sledećeg bi mogao da bude bez kluba...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    7. oktobar 2019 | 18:00

    Ako on dodje u zvezdu tu je kraj. Odmah pocinju klanovi. Kao fudbaler ok covek O.

  • Milos

    7. oktobar 2019 | 18:41

    Uzas....... ne dolazi molim te!

  • Cvrle

    7. oktobar 2019 | 21:42

    Doci ce on u Zvezdu kao sto je dosao u KK Teodosic😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA