Francuzi pišu - Barsa sprema senzacionalan transfer, možda čak i u januaru!

I to sve zbog Lea Mesija...

  • 2
Lionel Mesi, Antoan Grizman, Barselona Foto: AP/Tanjug

Iako je sa tri gola i dve asistencije na devet mečeva odlično počeo svoju epizodu u Barseloni, Antoan Grizman se navodno već nalazi jednom nogom van Nou Kampa!

Francuski mediji tvrde da bi Grizman na leto, možda čak i u januaru, mogao da bude uključen u senzacionalan transfer koji Barsa sprema.

Naime, šampion Španije spreman je da da Grizmana kao deo dogovorsa sa Pari Sen Žermenom oko transfera Nejmara koji je i ovog leta bio blizu povratka u stari klub.

Grizman se navodno ne slaže sa Lionelom Mesijem, što je i sam nedavno potvrdio izjavom da jedva i razgovaraju. A upravo to bi moglo da ubrza stvari.

Antoan Grizman Grizman ima velikih problema u svlačionici Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Nejmar je nedavno istakao svoju frustraciju što ga PSŽ nije pustio u Barselonu.

- Svi znaju da sam hteo da odem i to sam vrlo jasno rekao. Neću ulaziti u detalje za sada, jer to utiče na klub. Međutim, i dalje sam igrač PSŽ-a i fokusiram se na njih za predstojeću sezonu. Moja želja za odlaskom je bila lična i nikada se nije zasnivala na klubu ili navijačima. Nadam se da je ovo poslednji put da govorim o ovoj situaciji ove sezone - rekao je Nejmar sredinom septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA