≫ 

Sampdorija ne menja vlasnika: Legenda kluba nije pristala na ucenu sadašnjeg gazde

Đanluka Viali se povukao iz priče oko kupovine Sampe

  • 1

Nakon četiri meseca dugih pregovora između Masima Ferara i konzorcijuma na čelu sa legendom kluba Đanlukom Vialijem, do dogovora oko prodaje Sampdorije nije došlo.

Iako se činilo u jednom trenutku da je praktično sve dogovoreno i da se nekadašnji golgeter vraća na stadion "Luiđi Feraris", sadašnji gazda nije hteo da popusti kada je u pitanju cena.

Ferara je izričito zahtevao okruglih 100 miliona evra, dok je konzorcijum na čelu sa Vijalijem nudio manje. Na kraju, dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik, pa će tako filmski producent i dalje voditi klub.

Na kraju dugog i pažljivog procesa, koji je obavljan sa entuzijazmom i profesionalizmom, Kalčoinvest smatra da su finansijski zahtevi preterani - stoji u saopštenju grupe koju predvodi nekadašnji fudbaler.

FC Chelsea - Roma, Liga sampiona, FK Celsi Roma Foto: Tanjug/AP

U celoj ovoj priči najviše je ispaštao fudbal, tačnije ekipa, koja gotovo da nije dobila ni jedno pojačanje ove sezone. Koliko je bila neizvesna situacija oko celog kluba govore i loši rezultati na startu gde su, u sedam utakmica osvojili samo tri boda, tačnije jednu pobedu, i poslednji su na tabeli zbog čega je pitanje dana kada će Euzebio di Frančesko dobiti otkaz na mestu prvog trenera tima.

Video: Božidar Milenković: Mladi igrači ovde nemaju od koga da uče fudbal, Zvezda i Partizan su ga uništili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    19. oktobar 2019 | 08:47

    Ja sam vlasnik a ti kupac, hoces da kupis klub. Kako ja tebe ucenjujem!? Klub je MOJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA