• 3

Lepa akcija FSS - Tadić, Pavkov i Miletić u poseti školama! Deca nisu mogla da veruju koga vide!

Pomenuti igrači su se družili sa decom, pritom su doneli i poklone i delili autograme

  • 3

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Nemanje Miletić i Milan Pavkov posetili su osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanovic" u okviru akcije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) "Navijaj za Srbiju".

Dolazak srpskih fudbalera izazvalo je oduševljenje dece, a osnovci su mogli da popričaju i da se se fotografišu sa reprezentativcima, koji su mi prilikom posete delili poklone i autograme.

Srpski reprezentativci su doživeli lepe trenutke koji će svima ostati u sećanju, a ova lepa akcija FSS je donekle ispunila želju selektoru Ljubiši Tumbakoviću koji je na predstavljanju priznao da bi voleo da se reprezentacija približi narodu i narod reprezentaciji.

Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: FSS

Direktor OŠ „Dragan Lukić“, gospođa Aleksandra Brajović – Zoronjić, potrudila se da sve bude iznenađenje, pa su tako Tadić, Pavkov i Miletić „banuli“ na čas nemačkog jezika a reakciju i lica iznenađene dece teško je opisati.

- Ne verujem, da li je ovo moguće, pa jel ja ovo vidim Tadića, zar ovo nije Pavkov, moj heroj koji je dao dva gola Liverpulu, Miletić moj idol… - samo su neke od reakcija dece kada su ugledali naše reprezentativce.

Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: FSS

Usledila su pitanja, pokloni, autogrami, Tadić se na trenutak našao u zadnjoj klupi i odgovarao na pitanja nastavnice nemačkog, Miletić i Pavkov se podsetili kako je to biti ponovo ispred table, u prvoj klupi. Usledilo je i zajedničko slikanje, a onda novi čas, sada fizičkog i fudbalica sa klincima.

I ponovo vriska, naravno i slikanje, potpis na majici, duksu, ruci…

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 6y66

    Cekaj, mom sinu zabranjeni da nosi torbu sa grbom jednog naseg kluba a ova devjcica sedim7 skoli u majici navijaca Zvezde? Ajmo sad kazna za direktora inace ja sutra idem kod ovog mog da ga pitam da li je non lud ili mene i moje dete pravi ludim?

  • Gl

    Tadic ni na prvom treningu, ni sad na ovom "dogadjaju" nije u opremi FSS. Mislim da nece ni igrati, realno je mnogo vazan Ajaxu da bi ga pustili da se povredi na ovim nebitnim utakmicama!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima