• 9

Licemerni Radoman nikad nije preboleo Mažića! Bivšem sudiji stigao oštar odgovor kolege

Dobrivoje Srećković, bivši fudbalski sudija tvrdi da Radoman nikad nije tražio razrešenje nekog arbitra

  • 9

Bivši predsednik Sudijske komisije Miroslav Radoman je u razgovoru za list "Danas" rekao da su sudije postavljane po zadatku, a ne po zasluzi, zbog čega je Srećković zapitao šta je Radoman promenio dok je bio u komisiji (2016).

- Mnoge bivše sudije sada su sklone da kritikuju svoje kolege, među njima i Mirosav Radoman, a razlog je samo to što više nisu u organima Saveza. Miroslav Radoman je imao šansu, bio je i predsednik Sudijske komisije, imao je potpunu autonomiju i slobodu da podmladi listu, učini dobre stvari za fudbal. Mnogo je obećavao, ali ništa nije uradio. Pa u Savezu ne postoji ni jedan pisani trag da je Radoman ikada tražio razrešenje bilo kog sudije. A priča sve ovo što priča. To je toliko licemerno da nemam reči - rekao je Srećković.

Srbiju potresa novi skandal u vezi sa suđenjem nakon minulog vikenda kada smo videli nepostojeće penale za Zvezdu u meču sa Napretkom i protiv Partizana u meču sa Voždovcem.

Videli smo i da je Aleksa Vukanović bio maltene u živom zidu kada je Marko Marin dao gol iz slobodnog udarca, da za Voždovac protiv Partizana nisu svirana dva čista penala, a dosuđen je jedan kog nije bilo...

- Njegova glavna greška je što se nije bavio poslom nego je zbog sujete imao lični obračun sa Miloradom Mažićem. Nije mogao da preboli njegov uspeh, činjenicu da je naš najbolji sudija, da će ga preteći u broju derbija koje je sudio i to je praktično bio njegov početak kraja. Umesto da ispuni silna obećanja on je zloupotrebio funkciju i svu energiju usmerio ka liku i delu svetski priznatog sudije. A danas je kao zabrinut za suđenje?! Licemerno! Imao si priliku, slobodu da nešto promeniš, a sada govoriš kako drugi nemaju autoriteta i snage. Čovek ne može da preboli Mažića, pa to ti je - oštar je Srećković.

Da podsetimo, Radoman je između ostalog za "Danas" rekao da je sa liste sudija "poskidao Bojana Nikolića i ostale koji su ispunjavali želje klubovima".

Istakao je između ostalog i da su sudije koje su bile spremne na "razne kombinacije" brže napredovale od onih koji su pošteno radili svoj posao.

Video: Parole Grobara izazvale prekid meča Partizan - Voždovac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • supergnu

    Jel to bese kradoman? Secam se odavno usi nam je zavrtao, gori je od makse bio...🤮🤮🤮

  • Severac

    Jaoooo, Srećkoviću, lično znam tvoje poštenje....Nije fora podmladiti listu, već dati da sude onima koji to znaju....

  • Bajker

    Ovo ih terza izvlaci iz naftalina da ga pravdaju?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima