• 4

Terzić potvrdio: Crvena zvezda ima zabranu ulaska, ali...

Prvi čovek crveno-belih istakao da klub ima zabranu ulaska, ali da još uvek nije sve izgubljeno

  • 4

Generalni direktor FK Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da ekipa ima zabranu ulaska na KiM, ali da će se još videti da li će tako i da bude.

Kako javlja naš reporter sa administrativnog prelaza Jarinje Zvezdina ekspedicija je stigla i svi se, ipak, nadaju da će ući na Kosmet i odigrati meč.

Na Jarinju je i grupa navijača Zvezde, koji su fudbalere dočekali pesmom, a tu su su i snage kosovske specijalne policije koje ne dozvoljavaju ulazak i odigravanje mača. 

FK Trepča, FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

FK Trepča, FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PFK

    Na šta te nagovorise ljudi iz vlasti, samo si se vozao za rad njihovog dupeta, šteta što smo propali i sto se sve zna, te priče ne pale više ni kod koga

  • slađa

    Nemoj više ovi iz EU da tupe o bilo čemu bilo kome u Srbiji, ako jedna fudbalska utakmica ne može da se odigra bez cirkusa na administrativnim prelazima. Samo, sve što radite drugima, vratiće se vama. Na svetskom nivou, EU plovi na glečeru koji se ubrzano topi. Samo ih niko nije obavestio.

  • Milan

    Da li je Zvezda doputovala, spremna da odigra utakmicu? Da li Siptari ne dozvoljavaju ulazak? Vratiti se nazad, registrovati pobedu Zvezde. Dokle cirkus?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima