• 37

Terzić posle haosa na Jarinju: Pobeda! Kosovske vlasti dokazale da ne poštuju ni FIFA -u, ni UEFA-u

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana istakao "veliku diplomatsku pobedu Srbije"

  • 37

Delegacija i fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pređu prelaz na Jarinju i odigraju meč Kupa Srbije sa Trepčom, a vraćanje ekspedicije i dešavanja i zabranu "kosovskih vlasti", prokomentarisao je prvi čovek crveno-belih Zvezdan terzić.

On je istakao veliko nezadovoljstvo postupkom kosovskih vlasti, jer će Srbi u Kosovskoj Mitrovici ostati uskraćeni za meč dva tima.

- Svedoci smo svi šta se desilo, došli smo samo da odigramo fudbal i da se bavimo sprotom. I pored odluke FIFA da se meč odiga na Kosovu, kosovske institucije su zabranile da se odigra meč. Bio sam na čelu kolone, pitao sam ih zbog čega nam je zabranjen ulazak. Kada sam pitao zašto, rekli su nam da je to odluka vlasti Kosova. Žao mi je što je narod ovde ostao uskraćen za veliki sportski događaj. Kosovske institucije su pokazale da je ovo bila samo farsa i laž. Iako su tražili u uključenje u FIFA i UEFA, dokazali su da im ništa ne poštuju - istakao je terzić i dodao: 

- Dolazile su razne informacije, ali naše je bio da dođemo i da igramo. Jer smo imali dopis FIFA koja je dala jasnu preporuku da se meč igra u Kosovskoj Mitrovici. Svi smo svesni da Trepča tamo igra svoje utakmice i ne postoji nijedan razlog da se meč ne odigra tu.

On je dodao da kosovske institucije nisu ispoštovale ni predloge koje su zvanično dobili od FIFA-e.

- Ovo je velika diplomatska pobeda Zvezde i FSS, ejr smo dobili podršku FIFA, a sve ono što su oni pričali je dokazano kao laž, jer smo zato i objavili dokument koji smo dobili od FIFA.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nesa CZ

    Čitam komentare grobara i ne mogu da verujem... Likuju, eeee Srbijo Srbijo šta si doživela...

  • Mashala

    Pobeda moj Zvezdane? Pa kako li poraz izgleda ako je ovo pobeda?

  • Smederevac

    Dodjoh videh pobedih

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima