≫ 

Bejl je ovo samo čekao: Velšanin ponovo ''udario'' po Zidanu i želi da ode

Španski As tvrdi da je Klub Briž kap koja je prelila čašu

  • 0
FK Real Madrid - Atletiko Foto: AP/Tanjug

Iako je odigrao skoro svaki minut u šest od osam utakmica ove sezone u Primeri, Zinedin Zidan nije uspeo da ubedi Gereta Bejla da ostane u Real Madridu, a za sve je kriva Liga šampiona.

Kako prenosi španski As, Bejlu je definitivno ''pukao film'' i više ni po koju cenu ne želi da ostane na Santjago Bernabeu. Razlog je izostanak za utakmice Lige šampiona protiv Klub Briža na kojoj nije bio ni u protokolu.

Letos je bilo sve spremno za njegov odlazak i to nisu krili ni Velšanin ni Zidan.

Zidan ga nikako nije video u svojim planovima, baš kao i u prvom mandatu.

Nadamo se da će uskoro otići - rekao je jednom prilikom javno Zidan koji je želeo pare od Bejla da usmeri na dovođenje Pola Pogbe.

FK Real Madrid, Geret Bejl Geret Bejl; Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Na ove reči proslavljenog Francuza reagovao je bio i Bejlov menadžer.

Zidan je sramota, nema nikakvo poštovanje prema igraču koji je toliko doneo Realu - govorio je letos Džonatan Barnet.

Međutim Bejl je, isto kao i Džejms Rodrigez, dobio šansu i na osam ligaških utakmica odigrao je i započeo šest u kojima na terenu nije proveo svega 22 minuta. Međutim izostanak protiv Klub Briža u Ligi šampiona je nešto preko čega nije mogao da pređe tvrdi dobro obavešten As.

Letos je bio blizu odlaska, Real je čak razmatrao da prihvati ponudu Đijangusa da ga puste sa džabe samo da bi ga se rešili jer niko drugi nije hteo da mu plaća veliku platu koju ima u Realu.

Na kraju je ostao i čekao je prvu priliku da ponovo izrazi svoje nezadovoljstvo. Dočekao je u izostanku sa meča Lige šampiona, a to je verovatno namenski urađeno kako bi se još više destabilizovao klub kojem i ne ''cvetaju ruže'' ove sezone.

Finale Lige šampiona FK Real Madrid Liverpul Foto: Tanjug/AP

Bejl koji ima važeći ugovor sa Realom do leta 2022. ove godine nije bio uvršten samo na dve utakmice dok je jednu propustio zbog crvenog kartona, a ta druga mu je bila već dovoljna da započne novi ''rat'' sa Zidanom i klubom.

Velšanin je, od kada je stigao 2013. za 101 milion evra, sa Kraljevskim klubom osvojio četiri Lige šampiona, u dva finala je postigao tri gola, i jednu titulu prvaka Španije.

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA