≫ 

Pogledajte raspravu Terzića i kosovskog carinika na Jarinju: Ne možete da prođete! Zašto?!

Kamere Telegrafa iz najboljeg ugla snimile kako je generalnom direktoru Zvezde zabranjen prelazak administrativne linije

  • 72
Zvezdan Terzić, FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

Crvenoj zvezdi je bilo zabranjeno da pređe na teritoriju Kosova, gde je trebalo da odigra meč protiv Trepče u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Ekspedicija crveno-belih morala je da se vrati sa Jarinja, pošto nije imala dozvolu za prelazak administrativne linije.

Generalni direktor Zvezdan Terzić pokušao je prvi da pređe ispred autobusa Zvezde. Došao je svojim automobilom do prelaza, prešao je srpski deo, ali je kod kosovskog zaustavljen.

Carinik je pokupio dokumenta, nakon čega je utvrdio da je njemu zabranjen ulazak na Kosovo i morao je da se vrati nazad.

Kamere Telegrafa snimile su taj momenat. Carinik je rekao Terziću da ne može da prođe, a on je upitao koji je razlog, na šta je ovaj odgovorio da je takvo naređenje vlade tzv. Kosova.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo i šta je Terzić nakon rasprave sa carinikom rekao u kameru Telegrafa.

Podsetimo, Zvezda je trebalo da odigra sa Trepčom meč šesnaestine finala Kupa Srbije u Zvečanu, ali će sada meč biti odigran u Staroj Pazovi u četvrtak od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    9. oktobar 2019 | 17:50

    Kako to da ne mozemo da udjemo kada je Kosovo u Srbiji ili nije!? I jos nesto kako nasi predstavnici ucestvuju na izborima nepriznate drzave Kosovo?

  • Partizan pa Bog

    9. oktobar 2019 | 15:22

    E bas se uneredio policajac od terzinja , i sta bi ? nista samo dizanje ciganke u nebesa a znali su da nemogu da prodju , kao KALIMERO " E to je nepravda".

  • Aca BJ

    9. oktobar 2019 | 17:52

    Ja za auto ovog velikog Srbina dva života moram da radim, a za njegov kaput jedno petnaest godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA